12.02.2018

Helsinki

Junior .NET kehittäjä

Aktian palveluntarjonnan kehittyessä ja kasvaessa joukkoon haetaan Junior .NET kehittäjää tiimiin, missä pääset kehittämään Aktian omaa sovelluskokonaisuutta liittyen asiakkaiden palveluihin. Pääpaino tehtävissä on kehityksessä, jonka lisäksi sisältää pienimuotoisesti yksinkertaista ylläpitoa. Mahdollisuus myös muihin tehtäviin, kuten robotiikkaan ja/tai CI/CD järjestelmän kehitykseen oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Aktialla pääset tekemään töitä tiiviisti ohjelmointitiimisi ja lisäksi muun henkilöstön kanssa.

Vaatimukset:
·hyvää osaamista .NET ohjelmoinnista C#:lla
·hyvät kommunikointi- ja vuorovaikutustaidot
·ulospäinsuuntautunut persoona, hyvät ryhmätyötaidot
·sujuva suomen ja englannin kielen taito
·kokemustaso 1+ vuotta

Eduksi:
·osaaminen eri teknologioista, kuten ASP.NET, MVC, Entity Framework, JS, jQuery, HTML+CSS, React.js
·ruotsin kielen taito
·kokemus pankki- tai vakuutustoimialasta.

Aktia tarjoaa sinulle haastavan mutta palkitsevan työn tarmokkaassa ja hyväntuulisessa työyhteisössä, viihtyisän työympäristön Helsingin ydinkeskustassa (Mannerheimintie 14) ja mahdollisuuden rakentaa uutta menestyvässä yrityksessä.

Oletko valmis haasteeseen? Tässä olisi sinulle mahdollisuus. Tule mukaan tiimiin, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan!

Hae tehtävään heti.
Liitäthän hakemukseesi:
·ansioluettelosi
·palkkatoiveesi, irtisanomisaikasi
·kuvauksen tehtävään soveltuvuudestasi
·2 referenssiä

Aktia on maamme suurimpia suomalaisessa omistuksessa olevia finanssikonserneja. Konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Aktialla on yli 350 000 asiakasta, joiden palvelusta noin 50 konttorissa, internetissä ja puhelimitse vastaa lähes 1 000 aktialaista. Haluamme tarjota henkilöstöllemme monipuolisen työpaikan, jossa vallitsee työnilo, jossa jokaista työntekijää kunnioitetaan ja jossa kaikilla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää osaamistaan. Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Aktian osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

All open positions

Junior .NET kehittäjä

Starts: sopimuksen mukaan
Duration: vakituinen työsuhde
Location: Helsinki
Role: Junior .NET kehittäjä
Job type: Permanent

Ref.nro: 4324
Contact: Heta Issakainen
Email: heta.issakainen@finitec.fi
Phone: +358 44 3586382

All open positions