16.01.2019

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija

Asiakkaamme SOK hakee ammattitaitoiseen joukkoonsa järjestelmäasiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen Ässäkeskukseen Helsinkiin vastaamaan S-ryhmän talouden ja hallinnon järjestelmien ylläpidosta ja kehityksestä.

 Tehtäviisi kuuluu toimia liiketoiminnan ja järjestelmätoimittajien välillä ICT:ssä. Avustat liiketoimintaa tarpeiden määrittelemisessä, ja tuet niistä syntyneiden kehityshankkeiden etenemistä ja varmistat sujuvan sisäisen tiedonkulun sekä omassa yksikössäsi että liiketoiminnan suuntaan. Toimit asiantuntijan roolissa ja vastaat osaltasi järjestelmien tuesta.


Sinulla on kokemusta asiakkuuden- ja tikettienhallintajärjestelmistä (CRM, Jira yms.), erilaisista hallinnon ja talouden alueen järjestelmistä sekä sovellusten integraatioista, testauksesta ja ylläpidosta. Hyvä asiakaskokemus ja liiketoimintalähtöisyys ovat sinulle sydämen asioita. Tulet vastaamaan talouteen ja hallintoon liittyvistä järjestelmistä ja lisäksi olet mukana kehittämässä ammattimaista ICT-organisaatiota.


Tehtävässä tarvitaan tietoteknistä koulutustaustaa ja erilaisten tietokantaratkaisujen (SQL server, DB2) sekä palvelinympäristöjen tuntemus on eduksesi. Olet aidosti yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen sekä työssäsi järjestelmällinen ja prosessimaisesti ajatteleva. Tehtävässä tarvitaan joustavaa asennetta sekä kykyä pitää langat käsissä kiireessäkin.

SOK tarjoaa:

• haastavan ja mielenkiintoisen tehtäväalueen

• mahdollisuuden kehittyä yrityksen kanssa ja kehittää toimintatapoja

• mukavan työyhteisön

• S-ryhmän laajat ja kattavat henkilöstöedut

 

Jos kiinnostuit, otathan pian yhteyttä Tessa Yangiin (tessa.yang@finitec.fi).

All open positions

Järjestelmäasiantuntija

Starts: Heti sopivan henkilön löydyttyä
Duration: Vakituinen sopimus
Location: Helsinki
Role: Järjesteslmäasiantuntija
Job type: Permanent

Ref.nro: 4520
Contact: Tessa Yang
Email: tessa.yang@finitec.fi
Phone: +358503419308

All open positions