02.05.2019

Espoo

IT-Arkkitehti/Ratkaisuarkkitehti

Haemme finanssialan asiakkaallemme kokenutta ratkaisuarkkitehtiä. Tulet osaksi vajaan kymmenen hengen arkkitehtitiimiä ja oma vastuualueesi on tietovarastoinnin, raportoinnin ja analytiikan arkkitehtuurien kehittäminen. Tulet toimimaan tiiviisti eri sidosryhmien kanssa liiketoiminnasta toimittajaympäristöön. Ratkaisuarkkitehtinä pääset mukaan strategisessa roolissa vakavaraisen yrityksen mielenkiintoiseen murrosvaiheeseen!

Hakemamme ratkaisuarkkitehti on proaktiivinen, oppiva ja ratkaisukeskeinen tekijä, jolla on vastaavaa arkkitehtikokemusta ja hallitsee helposti isot kokonaisuudet. Työt tehdään suomen ja englannin kielellä ketterästi ja projektiluonteisesti. Hyötyä tehtävässä on tietovarastointiratkaisuiden, raportointivälineiden, analytiikkaratkaisuiden, Big data- ja IoT -ratkaisuiden, pilvipalveluiden, ETL- ja ELT-ratkaisuiden osaamisesta ja aiemmasta kokemuksesta finanssialalta.

Tule mukaan osaksi ison yrityksen arkkitehtitiimiä vastuulliseen rooliin!

Hae tehtävään anuliina.hietamies@finitec.fi Laita hakemuksen ja cv:n lisäksi kahden suosittelijan tiedot ja palkkatoive.

All open positions

IT-Arkkitehti/Ratkaisuarkkitehti

Starts: sopimuksen mukaan
Duration: vakituinen
Location: Espoo
Role: Ratkaisuarkkitehti
Job type: Permanent

Ref.nro: 4662
Contact: Anuliina Hietamies
Email: anuliina.hietamies@finitec.fi
Phone: +358406722672

All open positions

We're hiring!

Katso avoimet paikat värikkäässä voittajajoukkueessamme Join Us -sivuilta.
Join Us