20.05.2019

Vantaa / Jyväskylä

Golang-kehittäjä

Älykkäät sähköverkot ja mittausteknologiat sekä niihin liittyvät palvelut ovat merkittävässä roolissa tulevaisuuden energiatehokkuuden parantamisessa ja päästövähennystavoitteiden saavuttamisessa. Asiakkaamme on alansa markkinajohtaja Pohjoismaissa ja on 15-vuotisen historiansa ajan tarjonnut asiantuntijoille mielenkiintoisia ja merkityksellisiä tehtäviä kasvavassa ja kansainvälisessä organisaatiossa.

Nyt etsimme ammattitaitoista ja käytännön työssä kannuksensa ansainnutta Golang-kehittäjää työskentelemään asiakkaamme B2B-sovelluksen jatkokehityksen pariin. 

Asiakkaamme arvostaa:

  • tuhti GO- osaaminen
  • kokemus Azure- ympäristöstä
  • aiempi kokemus verkkosovellusten back end -kehityksestä
  • et kavahda Javascriptin tai C# kirjoittamista tilanteen sitä vaatiessa

 Työotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, mutta osaat kuitenkin kysyä neuvoa silloin, jos suunta on väliaikaisesti hukassa. Kyseessä on tiivis porukka, joten avoin ja yhteisöllinen toimintakulttuuri on sinulle luonteva ympäristö. Kunniainhimoiset tavoitteet ja korkeat laatuvaatimukset edellyttävät tinkimätöntä ammattitaitoa, mutta tarjoaa samalla erinomaisen mahdollisuuden päästä mukaan maailmanluokan Golang- tekemiseen edistyksellisen teknologiaympäristön parissa. 

Jos tunnistat itsesi, ota yhteys teppo.martinsuo@finitec.fi – haku on auki nyt ja paikka täytetään sopivan tekijän löydyttyä

All open positions

Golang-kehittäjä

Starts: ASAP
Duration: min 12 kk
Location: Vantaa / Jyväskylä
Role: Golang-kehittäjä
Job type: Contract

Ref.nro: 4697
Contact: Teppo Martinsuo
Email: teppo.martinsuo@finitec.fi
Phone: +358 40 756 7042

All open positions

We're hiring!

Katso avoimet paikat värikkäässä voittajajoukkueessamme Join Us -sivuilta.
Join Us