IT-asiantuntija, business developer, sinä, jolla on myynti verissä ja haluat auttaa myös muita onnistumaan — ole mukana muuttamassa työelämää.

Tule levittämään yrittäjyyden ilosanomaa kanssamme! Aloita matkasi kohti taloudellista riippumattomuutta ja tule tekemään kanssamme koko elämän kestäviä tarinoita!

Finitecin IT-asiantuntijat ja liiketoiminnan kehittäjät tuottavat asiakkaidensa liiketoiminnalle lisäarvoa. Finitec on Suomen suurin IT-agentuuri, joka tuo työtä ja toimeksiantoja asiantuntijoille yhdistämällä huippuosaajat ja parhaat työpaikat, ja tarjoamalla uusia tapoja luoda työelämästä itsensä näköinen.

Missio

Formulakuskeilla ja filmitähdillä on oma agentti. Parhailla IT-asiantuntijoillakin tulee olla oma agentti. Haluamme olla sinun agenttisi.

Arvot

Results & Facts

We focus on results and make decisions based on facts. We get compensated based on results and merits.

Fun & Rock

We believe that it's vital to have fun in life and at work. Good performance is catalyzed by a ROCK attitude.

Trust & Loyalty

Our team is built on trust, loyalty and respect and it is our motto to treat people as we would like to be treated ourselves.

Win-Win-Win

We make deals where our partners, clients and team wins.

Discipline & ABC

We believe in immediate action, discipline and "always be closing".

Finitec numeroina

Perustettu 2005
Liikevaihto 21 MEUR
Tulos yli 1 MEUR
Kasvutavoite 25%

Finitec on vakavarainen yritys, jolla on hyvä kasvuhistoria

Henkilöstöedut

Kilpailukykyiset ansiot

Tarjoamme mahdollisuuden hankkia markkinapalkkaa selvästi korkeamman ansiotason.

Työterveys

Työntekijämme nauttivat työnantajan järjestämistä työterveyspalveluista.

Lounasetu

Työntekijämme nauttivat lounaseduista.

Liikuntaetu

Tuemme työntekijöidemme liikuntaharrastuksia, jotta töissä jaksaisi paremmin.

Osaamisen kehittäminen

Investoimme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen erilaisilla koulutuksilla.

Finiteciläisten tarinoita

Taavi Thiel The Godfather

"Aloitin Finitecin kaupallisena neuvonantajana 10/2009. Tapasimme Pekka Hackspikin kanssa yhteisen tutun kautta, puolivahingossa. Päädyimme melko pian aloittamaan yhteistyön yhdessä ja tehtäväni oli alkuun rakentaa Suomen paras myyntitiimi ja sen jälkeen hankkia Finitecille suorat loppuasiakkaat.

Samalla piti aloittaa kulttuurin uudistaminen, kilpailuetujen uudelleen miettiminen, webbisivujen tekeminen…you name it, tehtävää riitti. Sain heti vastuuta ja vapauden toteuttaa tehtävääni. Huomasimme Pekan kanssa varsin pian, että täydennämme toisiamme hyvin ja saimme näkyviä tuloksia aikaan nopeasti. Onnistuimme rakentamaan proaktiivisuuteen, vapauteen ja vastuuseen rakentuvan kulttuurin yhdessä muun Finitecin jengin kanssa. Nämä vuodet pitävät sisällään väkeviä elämänkestäviä tarinoita.

Joissain olisimme voineet onnistua paremminkin, mutta pääsääntöisesti aika on mennyt ylärekisterissä. Finitecin jengi on aivan mahtavaa jengiä ja olen ylpeä, että olen saanut olla rakentamassa tätä ainutlaatuista tarinaa."

Leena Lassus Sales Manager

"Finitec ja sen core bisnes olivat minulle tuntemattomia, mutta avoin rekrytointiagentin ilmoitus 'osui ja upposi'. Nostin luurin ja kyselin positiosta lisää. Tämän pohjalta tuli tunne, että nyt on kyseessä joku ihan erityinen paikka. Mieleenpainuva rekrytilaisuus vei viimeistään sydämen mennessään.

Tulin valituksi ja kirjoitin ilolla sopimuksen alle, vaikka en oikeastaan vieläkään oikein ymmärtänyt mihin olen ryhtymässä. Syksyllä 2012 aloitin Finitecillä rekrytointiagentin roolissa ja ajattelin, että myyjää minusta ei ainakaan tulisi. Vuosien myötä löysin kuitenkin itsestäni vahvan Sales Managerin ja siirryin myyntitehtäviin 2015 alusta.

En ole koskaan katunut päätöstäni tarttua tuntemattomaan haasteeseen.

Finitecin kulttuuri on jotain mitä en ole koskaan aikaisemmin kokenut: luottamuksen ja positiivisuuden ilmapiiri yhdistettynä vapauteen, vastuuseen ja haluun saada yhdessä aikaan kovia tuloksia. Sekä oma että yrityksen kasvu on ollut tämän viiden vuoden aikana huikeaa ja on ollut parasta olla osa tätä menestystarinaa. Edelleenkin 'osuu ja uppoaa', joka päivä."

Lauri Jutila CTO

"Kun istuin ensimmäisen kerran samaan pöytään Suomen rohkeimman toimitusjohtajan, Pekan, kanssa, minulle tuli tunne, että nyt olin jonkin erityisen mahdollisuuden äärellä.

Tulin Finiteciin, sillä sen tarina, strategia ja kasvumahdollisuudet houkuttelivat minua. Löysin samalla timanttisen tiimin, jonka kanssa on mahtava tehdä hommia.

Vaikka olen ollut mukana vasta puoli vuotta, aika on kulunut siivillä. Samaan aikaan tuntuu siltä, että olisin ollut täällä aina. Finitecin ihmiset saavat tämän paikan tuntumaan kuin kodilta."

Antti Nyqvist Director, PMOps

"15 vuoden IT-puolen projekti- ja palvelutoimituskokemuksen jälkeen koin tarpeelliseksi nähdä tämän busineksen muitakin puolia. Kun sitten kohtasin kuvauksen liiketoimintajohtajan pestistä Finitecillä, tunsin sen kuin omakseni. Ja kun sitten vielä tiimi hyväksyi ja totesi tyypin sopivan tiimiin oli siirtymä helppo ja tuntui varsin hyvältä.

Finitecin businessmalli vetoaa minuun ja syy siirtymiseeni oli murroksessa, joka IT toiminnassa on käynnissä ja näkyy yrityksissä, jotka tätä toteuttavat. Henkilöstöä siirtyy toimittajataloista yrittäjiksi, sekä tavalla tai toisella asiakasyritysten ohjaukseen ohjelmistotuotannon osaksi ja näihin tarpeisiin löytyy täältä täydentävää palvelua, jolla on selvä tilaus.

Kuvattu tehtävä ja sittemmin työtehtävät ovat minulle loistavat, pääsen hyödyntämään kokemustani työskentelystä Projektipäälliköiden ja muiden ohjelmistotuotannon ohjaavien roolien kanssa ja kuitenkin näkemään IT maailman tapahtumia asiakkailla hieman eri näkökulmasta kuin aiemmin. Finitecillä pääsee proaktiivisesti toteuttamaan itseään ja tätä myös tuetaan. Vastuitakin toki on ja tavoitteita, mutta niihin tuntuu olevan hyvinkin mahdollista päästä ilmapiirin ollessa kannustava ja yhdessä tekevä."

Tästä pallo pyörimään

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi tehtäviin meille tällä lomakkeella.