IT-asiantuntija, business developer, sinä, jolla on myynti verissä ja haluat auttaa myös muita onnistumaan — ole mukana muuttamassa työelämää.

Tule levittämään yrittäjyyden ilosanomaa kanssamme! Aloita matkasi kohti taloudellista riippumattomuutta ja tule tekemään kanssamme koko elämän kestäviä tarinoita!

Finitecin IT-asiantuntijat ja liiketoiminnan kehittäjät tuottavat asiakkaidensa liiketoiminnalle lisäarvoa. Finitec on Suomen suurin IT-agentuuri, joka tuo työtä ja toimeksiantoja asiantuntijoille yhdistämällä huippuosaajat ja parhaat työpaikat, ja tarjoamalla uusia tapoja luoda työelämästä itsensä näköinen.

Missio

Formulakuskeilla ja filmitähdillä on oma agentti. Parhailla IT-asiantuntijoillakin tulee olla oma agentti. Haluamme olla sinun agenttisi.

Arvot

Results & Facts

We focus on results and make decisions based on facts. We get compensated based on results and merits.

Fun & Rock

We believe that it's vital to have fun in life and at work. Good performance is catalyzed by a ROCK attitude.

Trust & Loyalty

Our team is built on trust, loyalty and respect and it is our motto to treat people as we would like to be treated ourselves.

Win-Win-Win

We make deals where our partners, clients and team wins.

Discipline & ABC

We believe in immediate action, discipline and "always be closing".

Finitec numeroina

Perustettu 2005
Liikevaihto 21 MEUR
Tulos yli 1 MEUR
Kasvutavoite 25%

Finitec on vakavarainen yritys, jolla on hyvä kasvuhistoria

Henkilöstöedut

Kilpailukykyiset ansiot

Tarjoamme mahdollisuuden hankkia markkinapalkkaa selvästi korkeamman ansiotason.

Työterveys

Työntekijämme nauttivat työnantajan järjestämistä työterveyspalveluista.

Lounasetu

Työntekijämme nauttivat lounaseduista.

Liikuntaetu

Tuemme työntekijöidemme liikuntaharrastuksia, jotta töissä jaksaisi paremmin.

Osaamisen kehittäminen

Investoimme työntekijöidemme osaamisen kehittämiseen erilaisilla koulutuksilla.

Finiteciläisten tarinoita

Taavi Thiel The Godfather

"Aloitin Finitecin kaupallisena neuvonantajana 10/2009. Tapasimme Pekka Hackspikin kanssa yhteisen tutun kautta, puolivahingossa. Päädyimme melko pian aloittamaan yhteistyön yhdessä ja tehtäväni oli alkuun rakentaa Suomen paras myyntitiimi ja sen jälkeen hankkia Finitecille suorat loppuasiakkaat.

Samalla piti aloittaa kulttuurin uudistaminen, kilpailuetujen uudelleen miettiminen, webbisivujen tekeminen…you name it, tehtävää riitti. Sain heti vastuuta ja vapauden toteuttaa tehtävääni. Huomasimme Pekan kanssa varsin pian, että täydennämme toisiamme hyvin ja saimme näkyviä tuloksia aikaan nopeasti. Onnistuimme rakentamaan proaktiivisuuteen, vapauteen ja vastuuseen rakentuvan kulttuurin yhdessä muun Finitecin jengin kanssa. Nämä vuodet pitävät sisällään väkeviä elämänkestäviä tarinoita.

Joissain olisimme voineet onnistua paremminkin, mutta pääsääntöisesti aika on mennyt ylärekisterissä. Finitecin jengi on aivan mahtavaa jengiä ja olen ylpeä, että olen saanut olla rakentamassa tätä ainutlaatuista tarinaa."

Leena Lassus Sales Manager

"Finitec ja sen core bisnes olivat minulle tuntemattomia, mutta avoin rekrytointiagentin ilmoitus 'osui ja upposi'. Nostin luurin ja kyselin positiosta lisää. Tämän pohjalta tuli tunne, että nyt on kyseessä joku ihan erityinen paikka. Mieleenpainuva rekrytilaisuus vei viimeistään sydämen mennessään.

Tulin valituksi ja kirjoitin ilolla sopimuksen alle, vaikka en oikeastaan vieläkään oikein ymmärtänyt mihin olen ryhtymässä. Syksyllä 2012 aloitin Finitecillä rekrytointiagentin roolissa ja ajattelin, että myyjää minusta ei ainakaan tulisi. Vuosien myötä löysin kuitenkin itsestäni vahvan Sales Managerin ja siirryin myyntitehtäviin 2015 alusta.

En ole koskaan katunut päätöstäni tarttua tuntemattomaan haasteeseen.

Finitecin kulttuuri on jotain mitä en ole koskaan aikaisemmin kokenut: luottamuksen ja positiivisuuden ilmapiiri yhdistettynä vapauteen, vastuuseen ja haluun saada yhdessä aikaan kovia tuloksia. Sekä oma että yrityksen kasvu on ollut tämän viiden vuoden aikana huikeaa ja on ollut parasta olla osa tätä menestystarinaa. Edelleenkin 'osuu ja uppoaa', joka päivä."

Björn Suomivuori The Catalyst

"Opiskeluaikojen jälkeen ja muutaman työvuoden jälkeen olin jo varma, että jokaisessa työpaikassa täytyy sopia tiettyyn muottiin, palavereissa istutaan tunteja päivässä ja mikromanageeraus on välttämätön paha joka on vaan pakko hyväksyä. Onneksi olin väärässä.

Kahden vuoden jälkeen voin vaan kuvailla Finitecin jengiä sydämelliseksi, aidoksi, älykkääksi, hulluksi, erilaiseksi ja hauskaksi. Finitecillä ei puhuta työpäivistä tai työntekijöistä, vaan päivistä ja ihmisistä. Se jo kertoo paljon. Jokainen tyyppi Finitecillä on poikkeuksellisen lahjakas ja kaikista yksilöistä paljastuu joka viikon myötä uusia hienoja piirteitä. Kaikki ovat tehokkaita, ystävällisiä ja omia itseään. Ihmisille annetaan vastuu ja vapaus päästä tuloksiin ja luotetaan siihen, että asiat tulee tehtyä ilman valvomista.

Olen ollut duuneissa neljässä maassa kahdella mantereella enkä ole aikaisemmin löytänyt Finitecin kaltaista paikkaa, voin vaan olla kiitollinen ja ylpeä siitä, että kuulun tähän joukkueeseen. Täydellistä paikkaa ei kuitenkaan ole, mutta saan joka päivä tehdä maan parhaiden rekrytoijien kanssa hommia ja minua ei koskaan ole kohdeltu millään muulla tavalla kuin empatialla, kunnioituksella ja jopa rakkaudella."

Ann-Sofia Bengtsson Head of Permanent Recruitment and HR

"Urani Finitecillä alkoi tuttavan suosituksesta: hän otti minuun yhteyttä ja kertoi, että firmassa etsitään juuri minun tyyppistäni henkilöä. Osoittautui, että hän oli aivan oikeassa: kemiat synkkasivat. Olen viihtynyt Finitecissä nyt neljän vuoden ajan.

Minua inspiroi saada olla tekemisissä ihmisten kanssa ja toimia asiakkaillemme sparraajana ja ratkaisujen löytäjänä. On mahtavaa päästä rakentamaan oikeilla rekrytoinneilla dream teamia tukemaan asiakkaan liiketoimintaa.

Työyhteisössämme jokainen saa toteuttaa omaa osaamisaluettaan parhaalla mahdollisella tavalla. Meillä on töissä aikuisia ihmisiä, jotka ottavat vastuun itsestään – Finitecissä työtä tehdään tavoitteiden ja tulosten kautta, ei muodollisuuksilla. Proaktiivinen oman osaamisen syventäminen ja työnkuvan kehittäminen on meillä mahdollista.

Meillä vastuullisuus ja motivoituneisuus antaa myös vapauden rakentaa arki oman elämäntilanteen mukaiseksi. Vaikka mobiili työ onkin meillä itsestäänselvyys, tulen mielelläni toimistolle aina kun voin – työkavereiden kanssa on aina mahtavaa olla."

Lauri Jutila CTO

"Kun istuin ensimmäisen kerran samaan pöytään Suomen rohkeimman toimitusjohtajan, Pekan, kanssa, minulle tuli tunne, että nyt olin jonkin erityisen mahdollisuuden äärellä.

Tulin Finiteciin, sillä sen tarina, strategia ja kasvumahdollisuudet houkuttelivat minua. Löysin samalla timanttisen tiimin, jonka kanssa on mahtava tehdä hommia.

Vaikka olen ollut mukana vasta puoli vuotta, aika on kulunut siivillä. Samaan aikaan tuntuu siltä, että olisin ollut täällä aina. Finitecin ihmiset saavat tämän paikan tuntumaan kuin kodilta."

Tästä pallo pyörimään

Voit ilmoittaa kiinnostuksestasi tehtäviin meille tällä lomakkeella.