Ajankohtaista

Finitecin myyntitiimi vahvistuu!

2019-08-28 12:00:00

Finitec vahvisti elokuussa voittavaa joukkuettaan kahdella Business Development Agentilla, kun Janina Natri ja Jaakko Kopperoinen liittyivät myyntitiimiin.

--

Energistä vahvistusta Finiteciin Keski-Uudenmaalta! Janina Natri aloitti Business Development Agenttina 5.8.2019.

Nuoresta iästään huolimatta Janina on työskennellyt myynnin eri tehtävissä ja projekteissa melkeinpä 6 vuotta: Kokemusta on karttunut erilaisten projektien myötä sekä B2B, että B&C puolelta. 

Janinan vahvuuksia ovat ehdottomasti sanavalmius ja asiakaslähtöinen työskentelytapa. Elämän asenne on kohdallaan ja hyvä flow tekemisessä näkyy niin työssä kuin vapaa-ajallakin. 

Bring it on!

--

Jaakko Kopperoinen on aloittanut Finitecin uutena Business Development Agentina 5.8.2019

Hän on työskennellyt myynnin parissa jo jonkin aikaa ja tehtäviin siirtyminen tuli ajankohtaiseksi henkilöstöalan opintojen valmistuttua.

Jaakkoa ohjaa elämässä positiivisuus ja työssä palkitsevat eniten tilanteet, joissa kaikki osapuolet kokevat voittavansa.

Think win-win-win!

--

Tervetuloa, Janina ja Jaakko!


Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /var/www/customers/finitecfi/public_html/backstage/news/add.php on line 114
29.05.2019

Finitecin tiimi vahvistuu

21.03.2019

Finitecin huippujengi vahvistuu jälleen.

Markku Seraste on nimitetty 12.2.2018 Senior Advisoriksi. Markulla on 25 vuoden kokemus IT-toimittajan puolelta eri tehtävistä, mm. resurssoinnista, projektityöstä, asiakkuudenhoidosta ja liiketoiminnan johtamisesta. Markkua innostaa asiakkaiden kanssa ratkaisukeskeinen toiminta asiakkaan liiketoiminnan tukemiseksi. Hän odottaakin yhteistyön jatkumista monen tutun asiakkaan kanssa ja osaamisensa tuomista uusien asiakkuuksien hyödyksi.

Nimitysuutisia!

2019-03-14

Teppo Martinsuo on aloittanut Finitecin uutena Talent Agentina 8.3.2019.

Hän on työskennellyt rekrytointien parissa vuodesta 2002 lähtien ja tehnyt muita henkilöstöhallinnon tehtäviä kymmenen vuoden ajan. Matkan varrelle osuu myös harkittu syrjähyppy markkinointimaailmaan ja muutama vuosi yrittäjänä. Yhteensä Tepolle on kertynyt työvuosia yli 15 vuotta, josta valtaosa erilaisissa asiantuntija- sekä johto- ja esimiestehtävissä. 

Tepon tärkein työkalu on "how can I help you"- asenne ja tuhdin henkilöstöalan kokemuksen ansiosta hän tietää mistä maailmanluokan asiakaskokemus ja kumppanuus syntyy. Parhaat vibat syntyy silloin, kun on voinut olla auttamassa muita onnistumaan. 

"Elämä on arvaamatonta - koska tahansa voi tapahtua jotain hyvää!"

NImitysuutisia!

26.04.2018

Tessa Yang on nimitetty Talent Agentiksi 1.3.2018 alkaen. Tessa siirtyy Finiteciin konsulttitalo Bynfosta, jossa hän on toiminut HR-asiantuntijan roolissa vastaten mm. rekrytoinnista ja työnantajamielikuvasta. Tessa omaa myös työkokemusta tapahtumien koordinoinnista, markkinoinnista sekä asiakaspalvelusta.

-

Antti Nyqvist on aloittanut Finitecillä 17.4. alkaen nimikkeellä Director, PMOps. Antin tehtävänä on auttaa Finitecin asiakkaita aiheissa, joissa haetaan IT Business kokemusta tai Projektin/Palvelunhallinnan osaamista - sekä kehittää Finitecin kontraktoriverkostosta Suomen ylivertaisin teknologia-osaajien lähde.

Antti on pitkän linjan ict-ammattilainen, ja hänellä kenellä on vahvoja näyttöjä ict liiketoiminnasta, sekä projekti- ja palvelunhallinnasta. Asiakastoimituksia on takana 15 vuoden ajalta yksityissektorilta julkishallintoon. Antti on ollut vetämässä projekteja, palveluita, sekä toiminut niiden ohjausryhmissä liiketoiminnan edustajana.

Antti tulee tuomaan Finitecin vahvaan V-12 myyntikoneeseen vahvistusta em. Aiheissa, sekä sparraamaan konsultteja entistä parempaan suoritukseen.

-

Björn Suomivuori on nimetty Finitecin uudeksi Business Development Directoriksi. Finitecillä aikaisemmin Talent Agenttina ja myynnillisessä roolissa toimineen Suomivuoren työnkuva muuttuu ja jatkossa rooliin kuuluu: Myynnin tehostaminen, asiantuntijaverkoston kasvattaminen, Finitecin Ruotsin liiketoiminnan kasvattaminen, markkinoinnin kehittäminen sekä Finitecin brandin vahvistaminen.  

Björnillä on monipuolinen kansainvälinen työkokemus myynnin ja taloushallinnon tehtävistä sekä kaupallisen ja luovan alan yliopistotutkinnot.

Rohkeus, omaperäisyys ja luovuus ovat Björnin valtteja tässäkin tehtävässä.

Uudet nimitykset iskevät heti Ylärekisteriin!

15.01.2018

Uusi vuosi on lähtenyt liikkeelle hienoissa merkeissä. Seuraavat uudet tähdet ovat liittyneet Finitecin jengiin:

Tiina Honkiniemi on nimitetty 9.1.2018 Senior Client Executiveksi. Tiinalla on 30 vuoden kokemus IT-ohjelmistotoimittajan puolelta eri tehtävistä, mm. resurssoinnista, projektityöstä, asiakkuudenhoidosta ja liiketoiminnan johtamisesta. Tiinaa innostaa asiakkaiden kanssa työskentely ja ratkaisujen löytäminen asiakkaan liiketoiminnan tueksi. Hän odottaakin yhteistyön jatkumista monen tutun asiakkaan kanssa ja osaamisensa tuomista uusien asiakkuuksien hyödyksi.

Jesse Helin on nimitetty Digital Business Developeriksi 9.1.2018 alkaen. Jesse siirtyy joukkoomme rekrytoinnin ja työllistämisratkaisujen maailmasta Saranen Consultingilta, missä hän vastasi rekrytoivien koulutusohjelmien läpiviennistä sekä asiakkaiden osaajatarpeiden resursoinnista. Rekrytoinnin lisäksi Jessellä on vahva tausta myynnin tehtävistä sekä projektien hallinnasta. Jesse tuo tiimiimme lisää ymmärrystä työmarkkinoiden murroksesta sekä yrittäjämäistä mindsettiä, jota tässä roolissa tarvitaan rutkasti.

Pia Laurinen on nimetty Client Executeviksi 17.1.2018 alkaen. Pia siirtyy Finitecille Danske Bankista, jossa on huolehtinut asiakkaiden rahoitus -ja sijoitustarpeista. Pia saa jatkaa sitä mille hänen sydämensä sykkii: Asiakkaiden kohtaamista ja heidän asioiden asenteella hoitamista. 

Mikael Hornborg on nimitetty Digital Business Developeriksi 1.2.2018 alkaen. Mikael on todella innoissaan aloittamassa Finitecin tiimissä. Finitecillä Mikael saa toimia asiakasrajapinnassa ja tehdä mitä rakastaa, ratkaista ongelmia ja palvella asiakkaita. Mikael siirtyy Finitecille kansainvälisen yrityksen tuotehallinan tehtävistä ja kokemusta löytyy mm. projektinhallinnasta, tuotekehityksestä ja myyntityöstä.

Rami Hirvelä on nimitetty 15.1 Developer's Best Friend -positioon. Hirvelä liittyy Finiteciin Mirum Agencysta Digital Services & Transformation -konsultin roolista. Mirum Agencyn lisäksi Rami on aikaisemmin vastannut asiakkuuksista sekä verkkopalveluhankkeiden myynnistä ja läpiviennistä mm. Evermadella ja SC5:llä. Finitecilla Rami tulee vastaamaan Finitecin osaajayhteisön kehittämisestä.

Kokeneempien tähtien osalta on myös tehty seuraavia nimityksiä:

Anna Eronen on nimitetty Senior Client Executiveksi 2.1.2018 alkaen.
Leena Lassus on nimitetty Senior Client Executiveksi 2.1.2018 alkaen.

Onnea kaikille tähdille ja hyvää alkanutta vuotta!

Finitec toivottaa hyvää ja rentouttavaa joulua sekä hienoa uutta vuotta 2018!

20.12.2017

Haluamme toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja suurenmoista Uutta Vuotta 2018.

Tämä vuosi on ollut positiivisen muutoksen ja kasvun vuosi, ja olemme kiitollisia kaikesta meitä kohdanneesta onnesta.

Halusimme jatkaa tänäkin vuonna hyvää yhteistyötämme HUS:n Lastenklinikan K3-osaston kanssa ja kävimme toivottamassa kaikille urheille potilaille Hyvää Joulua ja paljon voimia jaksamiseen.

Osasto K3

Finitecin lahjat Osaston K3:lle

Milja ja Lauri asentavat Netflixiä iPadeihin

Muistakaamme kaikki olla kilttejä!

Terveisin, 

Finitec Family

Ylärekisterissä kohti loppuvuotta!

02.10.2017

Ylärekisterissä kohti loppuvuotta, ja uutta virtaa Finiteciin!

Heta

Heta Issakainen on nimitetty Talent Agentiksi 2.10.2017 alkaen. Heta siirtyy Finiteciin Opteamilta, jossa hän on vastannut eri asiakkaille tehtävistä rekrytoinneista sekä vuokratoimeksiantojen läpiviemisestä. Hetalla on myös kokemusta myyntityöstä ja erilaisista asiakaspalvelutehtävistä.

Milja

Milja Usva on nimitetty Talent Agentiksi 2.10.2017 alkaen. Miljalla on monipuolista HR -kokemusta mm Wärtsilä Finland Oy:stä ja Taideyliopiston Sibelius Akatemiasta. KTM -lopputyössään Milja tutki ketteriä HR -käytäntöjä liiketoimintojen tukena.

Ann-Sofia

Ann-Sofia Bengtsson on nimitetty Head of Permanent-Services sekä HR Manageriksi alkaen 2.10.2017. Ann-Sofia toimi aiemmin Recruitment Agenttina ja HR Managerina Finitecissä.

Meininki Finitecissä on hyvä ja pian on luvassa lisää hienoja nimitysuutisia...

Hyvää syksyä kaikille!

Kesää kohti täyttä häkää!

09.05.2017

Finitecin jengi alkaa valmistautua alkukesän tuomaan business -nosteeseen tämän viikon High Activity -rysäyksellä. Alkuvuosi on muutenkin sujunut hienosti suunnitelmien mukaan ja tässä lyhyt Q1 update:

 • Liikevaihto +10%
 • Key accounteissa sekä top 20 asiakkaissa vielä kovempi kasvu +20%
 • Uusia asiakkaita 15 kpl
 • Uusi kvartaalimyyntiennätys
 • Asiakas/asiantuntija -tyytyväisyys vahvaa kuten aina
 • Finitecin suosittelu -halukkuus lähes 100%

Q2 ja loppuvuoden business -näkymä:

Odotamme vauhdikasta menoa ylärekisterissä koko loppuvuoden ajan. Olemme entistäkin kovemmassa iskussa, koska? voimme ylpeänä kertoa uudesta strategisesta nimityksestämme:

Lauri Jutila on aloittanut Finitecin CTO:na alkaen 3.5.2017. Laurin tehtävä on auttaa Finitecin asiakkaita kokoamalla kyvykkäimmät tekkitiimit hankkeisiin ja kehittää Finitecin kontraktoriverkostosta Suomen paras digiosaajien lähde.

Laurilla on vahvoja näyttöjä ja kokemusta digitaalisen liiketoiminnan palvelujen ja työkalujen tekemisestä. Hän on aiemmin mm. johtanut kuusi vuotta digitalo Kisko Labsia ja viimeisimpänä veti liikuntasetelin digitalisointia Smartum-konsernin teknologiayhtiö Polussa.

Lauri tulee tuomaan Finitecin vahvaan V-12 myyntikoneeseen yrittäjä -lähtöistä teknologia -osaamista sekä kulttuuria.  

Lauri Jutila

Hyvää kevättä ja alkukesää kaikille!

Finitecin jengi

Finitec Q1 2017

2016 -IBIZAA, EMPATIAA, KOIRANPENTUJA JA HYVÄÄ BISNESTÄ!!

11.03.2017

Tervehdys! Muistelimme viime viikolla viime vuoden kohokohtia ja katsoimme samalla miten tämä vuosi on lähtenyt vauhtiin. Halusimme kertoa niistä myös sinulle, tässä päällimmäiset tuntemukset: 

 • Huippu yrityskulttuuri ja hyvää johtamista
 • Upea jengi ja meininki ja yhteistyö pelaa
 • Uudet agentit = tärkeitä investointeja
 • Ruotsin markkinan avaus
 • Uusi yritysbrändi-ilme ja verkkosivut
 • Hienoja asiakastarinoita
 • Innostavat ja selkeät suunnitelmat sekä tavoitteet
 • Bisneksen kehitykseen ja porukkaan investoidaan paljon: Ibizan myyntiseminaari, HIgh Voltage ja Great Escape…
 • Myyntibudjetti ylitettiin
 • Paras vuosi -All time Liikevaihto
 • Key Accounteissa merkittävää kasvua ja kehitystä
 • Top10 asiakkaissa onnistuttu kasvattamaan bisnestä
 • Uusasiakashankinta edelleen vahvaa - 42 uutta asiakasta
 • Asiakas -ja asiantuntijatyytyväisyys vahvalla pohjalla

Tämän vuoden näkymät menevät vahvasti ylärekisterin puolelle ja odotamme hienoja seikkailuja sekä tärkeitä onnistumisia asiakkaidemme kanssa. Olemme myös saaneet muutaman tärkeän vahvistuksen heti alkuvuodesta:

Tervetuloa Layla ja Minni!

Layla & Minni

Alla nostoja asiakkaidemme antamasta palautteesta:

---

”Yhteistyö Finitecin kanssa on helppoa, sujuvaa, proaktiivista, täsmällistä ja nopeaa. Finitec pystyy toimittamaan mm. projektipäälliköitä, joilla on liiketoiminnallista substanssiosaamista esim. CRM– ja integraatio–alueelta sekä e-kaupankäynnistä. Substanssin ja hankejohtamisosaamisen yhdistyminen samassa henkilössä on harvinaista, mutta projektien onnistumisen kannalta oleellisen tärkeää. Finitecin palvelu on asiakaskeskeistä ja joustavaa. On ollut helppoa olla asiakas kun on voinut valita huippuosaajien joukosta sopivimmat asiantuntijat kuhunkin haasteeseen. Finitecillä löytyy myös kyky tarvittaessa ratkaista asiakkaalle esiin nousset ongelmat nopeasti, niin, että asiakkaan huoli on oikeasti ymmärretty. Tämäkin on epätavallista, ja Finitec erottuu positiivisesti joukosta myös tällä osa-alueella. Finitec toimittaa!”

Jukka Holm
VP, Business IT Solutions and Architecture
Posti Group Corporation

---

“Finitecillä oli heti ensimmäisestä päivästä alkaen hyvin ammattimainen lähestyminen. Meillä on hyvää ja avointa vuoropuhelua ja Finitec pitää aina sovituista asioista kiinni. Asiakassuhteen hoidossa ja päivittäisessä yhteydenpidossa voin luottaa siihen, että saan henkilökohtaista palvelua yhdeltä ja samalta henkilöltä, joka ymmärtää minun tarpeeni ja tavoitteeni.”

Leanne Whittle
HR Director
IPF Digital

---

”Finitec valikoitui kumppaniksemme useamman tahon joukosta innokkuudellaan ja ennenkaikkea hyvällä ymmärryksellään siitä mitä olimme hakemassa. Finitecin toiminta on ollut tuloksia tuottavaa, suoraviivaisen laadukasta ja sovituista asioista on kyetty pitämään hyvin kiinni. Finitecin yhteyshenkilön kanssa on ollut helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Olemme saaneet Finiteciltä juuri sitä osaamista mitä olemme halunneet - ja vähän extraakin.”

Henrik Weckström
CTO
Verkkokauppa.com

---

”Finitec on ollut meille hyvä paikallistoimittaja monien erilaisten ja haastavien kompetenssitarpeiden osalta ja olemme saaneet oikeita kompetensseja hyvällä toimitusvarmuudella. Sourcing strategian tekeminen yhdessä Finitecin kanssa on ollut helppoa ja vaivatonta, koska Finitecillä on sopimusneuvotteluissakin kyky nähdä oleellinen ja keskittyä siihen. Finitecin porukka on mukavaa, hyväkäytöksistä ja luotettavaa.”

Jouni Laiho
Director, Digital Application Services, ICT and Security
Outotec

---

”Olemme käyttäneet erilaisia kumppaneita ja pidämme tarpeidemme ymmärtämistä ensisijaisen tärkeänä yhteistyön jatkuvuuden osalta. Finitec on onnistunut tässä hyvin. Tämän seurauksena olemme saaneet mitä olemme toivoneet ja vaikeissakin toimeksiannoissa Finitec on kyennyt toimittamaan laatua. Finitecin yhteyshenkilön kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä ja sovituista asioista on pidetty kiinni. Ilahduttavaa on myös se, että yhteyshenkilö on pysynyt samana koko ajan. Nämä ovat asioita, joissa Finitec erottautuu edukseen!”

Ville Rissanen
IT Director
Aktia

---

”Finitecin vahvuus asiakkaan näkökulmasta on ennenkaikkea se, että yhdeltä luukulta saa kaikki mitä tarvitsee. Olemme käyttäneet Finiteciä haastavissa asiantuntijatarpeissa ja yhteistyö on ollut helppoa, joustavaa ja laadukasta. Finitecin malli on kevyen suoraviivainen eikä työllistä asiakasta turhaan. Mukavaa porukkaa, joka myös kykenee pitämään sovituista asioista kiinni.”

Jouni Juutinen
CTO
Lähitapiola

---

”Nopeus, pätevyys ja sujuva yhteistyö ovat asioita, jotka ensin tulevat mieleen Finitecistä. Meillä on tyypillisesti vaikeita asiantuntijatarpeita ja Finitec on onnistunut näissä hyvin. Toimitusvarmuus on korkeaa luokkaa, eikä rajoitu ainostaan johonkin tiettyyn teknologiaan tai osaaamisalueeseen. Tässä Finitec erottuu positiivisesti edukseen. Finitecin porukan kanssa yhteistyö on ollut lisäksi todella sujuvaa ja kivaa”.

Jarmo Kärkkäinen
Head of Architecture
Fonecta

---

”Käytän Finitecin palvelua, koska tarvitsen esimerkiksi huippuluokan UX design tai Consept design –täsmäosaamista. Finitec on onnistunut toimittamaan oikeat asiantuntijat kuhunkin hankkeeseen hyvin. Finiteciltä on myös helppo ostaa palvelua, koska sieltä saa laaja-alaista osaamista ja kokeneita tekijöitä. Yhteistyö on ollut mukavan sujuvaa ja suoraviivaista ja olemme pystyneet järjestämään joustavasti esimerkiksi face-to-face –workshoppeja ja asiantuntijoiden on-sight –valmius on kiitettävää. Sovituista asioista on pidetty kiinni.”

Marko Ojaluoma
Manager, Software Development, Cash Management
Opuscapita

---

”Olen käyttänyt Finitecin palvelua löytääkseni asiantuntijiota tekemään haastavia projekteja. Finitecissä erityisen hyvää on kyky toimittaa laaja-alaisesti sekä aktiivinen palvelu. Yhteyshenkilöt ovat mukavia ja pitävät kiinni sovituista asioista.”

Samuli Seppälä
Head of Release Management and Development
Outotec

---

”Finitec erottuu muista toimijoista etenkin asiantuntijoiden laaja-alaisuudella sekä hintatasolla. Yhteistyö on ollut suoraa, kivutonta ja helppoa. Arvostan sitä, että pääsemme itse vaikuttamaan asiantuntijoiden valintaan koko prosessin ajan ja sovitut asiat ovat aina hoituneet täsmällisesti. Saimme Finiteciltä aivan poikkeuksellisen projektin johtamisen luottopelurin, joka hoitaa hommat itsenäisesti ja proaktiivisesti, ilman manageerausta. Kiitokset!”

Marko Paassilta
Manager, IT Infrastructure Services
Valmet

---

Finitec Q1 2017

Turvallisuutta, rakkautta, inhimillisyyttä, suvaitsevaisuutta, empatiaa, riemua ja luottamusta!

20.12.2016

Tässä muutamia tärkeitä ydinsanoja, joiden merkityksellisyyden olemme tämän vuoden aikana Finitecissä saaneet kokea upealla tavalla. 

Viime päivien uutiset maailmalta aiheuttavat pelkoa ja turvattomuuden tunnetta ja nyt jos koskaan tarvitsemme tukea ja rakkautta toisiltamme. 

Joulun aika on lapsien, perheiden ja rakkauden riemua ja tänäkin vuonna Finitecin tontut kävivät henkilökohtaisesti HUS:n Lastenklinikalla toivottamassa Hyvää Joulua ja turvallista Uutta Vuotta kaikille urheille pienokaisille.

Finitec Christmas 2016

Hyvää Joulua & Let Love Rule!

Finitec

A super cool return back to business!

15.09.2016

As usual, here is our quarterly update. As good as always. 

 • Revenue growth steady approx +10% for the first half and Q2
 • Strong sales work with 24 new clients acquired in the first half and 11 in Q2
 • Going as planned
 • Super cool trip to Ibiza in August 2016 - warmly recommended :)

New talent hired!

Ms. Heidi Rajala has been appointed Recruitment Agent starting 16.8.2016. Heidi is already familiar with the IT recruitment business and brings valuable knowledge to the team.

Ms. Noora Heikkinen has been appointed Recruitment Agent starting 16.8.2016. Noora comes outside the business and brings good out-of-the-box thinking to the team.

Outlook for the 2nd half:

 • High Activity resulted record breaking results and will boost great sales in Q3/Q4
 • Further investments are being planned and executed
 • End of the year looks positive - as previously estimated

We look forward to the autumn with these two new and our old superstars!

Finitec trip to Ibiza August 2016

Finitec Q1 – Simply Amazing

08.06.2016

Here we go again....WhoopWhoop!

 • Revenue growth as targeted +10%
 • New and fast growing key accounts identified
 • New business and proactive sales work better than ever with 13 new clients
 • Strategic plans and investments being made right now, more news later on…

Outlook Q2:

 • Revenue growth expected to be on target
 • High Activity May boosted plenty of meetings and new client requests
 • High Voltage was a big success, warm thanks to Björn Suomivuori band, Nora Alavuo and Lotta Hurskainen from Red Events
 • Good vibes

We want to thank all our clients and business partners for an amazing year so far!

Have a great and sunny summer!

Team Finitec

Finitec High Voltage VII

Bjorn, the newest star of Finitec

2015 - Adventure of a lifetime!

23.02.2016

Finitec continued to strengthen its position as the number one IT agency in the market. Our personal and proactive service as well as the delivered business value for our clients are both established trademarks for Finitec. We received compliments also for our fast, reliable and objective service as well as competitive rates.   

Here are some of the highlights from 2015:

 • Revenue growth nearly +20%
 • Ahead of schedule in implementing an ambitious and challenging strategic plan
 • Amazing sales work with 44 new clients acquired
 • New innovative methods developed to attract new clients
 • New brilliant people hired
 • Approx 170 talented architects of change working in various challenging client assignments
 • Client satisfaction survey showing strong results - clearly more than 90% of all clients are willing to recommend Finitec
 • Consultant and candidate satisfaction surveys show even betterresults - nearly 100% of all consultant and candidates are willing to recommend Finitec
 • Brand new and super cool offices
 • Successful sales seminar in Marbella
 • Important donations made again to the Children’s hospital

Many thanks to all our business partners for sharing this great year with us.

We continue to have an elevating view into 2016 with a Head Full of Dreams!

Finitec 2015 year recap

Finitec toivottaa Hyvää ja rentouttavaa Joulua sekä hulvattoman nosteista Uutta Vuotta 2016!

14.12.2015

Finitec toivottaa Hyvää ja rentouttavaa Joulua sekä hulvattoman nosteista Uutta Vuotta 2016!

Haluamme toivottaa kaikille maailman lapsille, asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme Hyvää Joulua ja suurenmoista Uutta Vuotta 2016.

Tämä vuosi koostui monista mahtavista seikkailuista ja onnistumisista ja olemme kiitollisia kaikesta meitä kohdanneesta onnesta.

Halusimme jatkaa tänäkin vuonna hyvää yhtyeistyötämme HUS:n Lastenklinikan kanssa ja kävimme henkilökohtaisesti toivottamassa kaikille urheille pienokaisille Hyvää Joulua ja paljon voimia jaksamiseen.

Muistakaamme kaikki olla kilttejä!

Terveisin, 

Finitec Family

Merry Christmas 2015

Getting ready for the busiest time of the year!

26.11.2015

The busiest time of the whole year is beginning soon, in fact the second half of the year will be the best and strongest in the Finitec history. We are very proud and grateful for the good results we have accomplished together with our fantastic team, clients and business partners.

Highlights Q3:

 • New Q3 revenue record
 • Revenue growth +16%
 • Q3 sales budget exceeded
 • Promising new clients acquired, 9 in total
 • Best ever results from our client and consultant satisfaction survey, average for Finitec service 4,5 on a scale of 1-5.
 • High Activity September boosted a strong pipe line for Q4
 • Finitec people working hard and in a smart way - happy team!

Outlook Q4:

 • Revenue growth continues as estimated
 • Christmas arrangements starting to take place and Finitec continues to support Children's well-being also this year (more about this later on…)
 • Many Christmas parties…

We are also happy to make the following nomination:

 • Mr. Björn Suomivuori has been nominated Recruitment Agent starting 7.1.2016

Wunderdog:

 • Growth continued as expected
 • 5 new projects started
 • 1st global project delivered
 • 7 new Wunderdogs hired 
 • The pack grew to total of 25 during Q3 and new ones are joining during Q4

We wish you all a great ending of the year!

The Finitec family

Finitec Santa 2015

Elevating start after summer!

03.09.2015

An elevating return back to business after summer with charged batteries and a strong pipe line. August will in fact be record breaking and the outlook for the 2nd half seems very positive, despite all the uncertainties the economy is currently facing.

Highlights Q2:

 • Revenue growth +15%
 • New business even better than normal with 15 new clients acquired
 • The number of customer assignments is pointing to the north
 • High Voltage was super energetic (as pictured below) 

Outlook Q3:

 • High Activity in September will boost sales results and pipe line
 • Revenue growth continues as estimated
 • Plenty of talent available now on the market
 • A new office in the center of Helsinki
 • We start hiring new Recruitment Agents soon…
 • Elevation!

Wunderdog:

 • Revenue growing as estimated
 • 4 new clients acquired
 • 6 new Wunder -consultants hired
 • A new office in the center of Helsinki
 • One year birthday party in Berlin in September
 • Wuff!

Finitec High Voltage 2015

Finitec Q1 –Best ever, again!

18.05.2015

First quarter results were dynamite and in fact the best ever, again. This gives us great confidence in making great future plans and clever investments also in the future.

Highlights of Q1:

 • Revenue growth on target +15%
 • Key accounts strategy in progress with 3 new key accounts
 • New business strong as always with 11 new clients
 • Good times

 Outlook Q2:

 • Revenue growth expected to continue on target
 • High Activity May and Power Selling boosting good sales results
 • High Voltage coming in June

Wunderdog update:

 • Revenue on target
 • Strong sales work with 5 new clients
 • A clear and well defined personnel strategy attracts great software talent - 6 new consultants started in Q1
 • Brand new office starting Q3
 • Good times

Finitec Team @ Marbella 2015

Finitec Team @ Marbella 2015

Wunderdog Team 2015

We wish everyone a great spring!

Team Finitec and Wunderdog

2014 the strongest year ever!

09.02.2015

Finitec is happy and proud to announce that 2014 was our best year ever! Not only did our revenues grow but we managed to further diversify, grow and strengthen our customer base.

We did all this in a highly profitable and balanced manner. The market now clearly perceives Finitec as the Number One IT Agency. Known for representing the best, most experienced IT professionals and people in the business.

Here are some of the highlights from 2014:

 • Revenue growth +20%
 • Great new clients acquired, 35 in total
 • More than 150 high end IT professionals working as architects of change in industry leading companies
 • New key accounts generated through a well defined and well executed key account strategy
 • Internal competences strengthened through sharpening the saw in relevant areas such as sales, service production and an even more effective company culture
 • Cooperation with our new partners Barona and Reaktor kicked off well
 • Our new subsidiary Wunderdog is challenging the digital scene with 15 experienced software professionals(more news below)

We are also happy to make the following nominations:

 • Ms. Leena Katajainen has been nominated Sales Manager starting 1.1.2015
 • Ms. Anni Uppala has been nominated Accounting and Quality Officer starting 1.1.2015
 • Mr. Mika Viskari has been nominated Managing Director of Wunderdog

We have an extremely positive outlook for the future and we are aiming to make 2015 even better than 2014.

Wunderdog Oy established in 2014 and evolving fast…

2014 will always be a significant year for Wunderdog being that it was our founding year. The company kicked-off with a spectacular crew of highly motivated, passionate and experienced individuals all working toward the common goal of creating a software development company, which cares above all about the quality of the work they do. For us, just as for any new company, the early days are challenging and essential in creating a solid foundation for the future. Which is why every new client project acquired was a major win for us. During the course of the Autumn our projects with well-known clients took off and our newly formed Wunderdog family grew by several accomplished professionals, who will help shape Wunderdog into the company that we strive to be.

Here are a few of our highlights from 2014:

 • Founding of Wunderdog Oy in May
 • Operations started in August
 • Renovation and completion of our first office adjacent to Finitec on Annankatu
 • Our joint Wunderdog Team Day and first-ever pre-Christmas party in mid-November

Overall, 2014 proved to be a great year to start building a strong foundation for the company, ensuring the right building blocks for our future growth and development. 2015 will see Wunderdog continue to mould its own company culture and expand in size by hiring like-minded professionals, as well as establish a strong brand presence within the industry and make an imprint on it. Like 2014, this year will be a year of many firsts for us with our main focus on striving for growth and excellence!

Finitec 2014

Finitec 2014

Finitec 2014

Finitec 2014

Wunderdog 2014

Finitec toivottaa Hyvää Joulua ja onnellista Uutta Vuotta!

17.12.2014

Toivotamme kaikille Hyvää Joulua ja räiskyvää, menestyksekästä Uutta Vuotta.

Kiitämme kumppaneitamme hienosta, ennätykset rikkovasta vuodesta 2014 - ja lähdemme ensi vuoteen proaktiivisuuden ja positiivisuuden nosteessa.

Alla urhoollisten pikku-potilaiden jouluisia tervehdyksiä HUS:in Lastenklinikan osastolta K3.

Finitec Christmas HUS 2014

A short Q3 update!

17.11.2014

Even though the autumn kicked off a little later this year, Finitec managed to accomplish a truly record breaking Q3. This Quarter was Finitec’s best Quarter of all time!

Highlights:

 • Revenue growth +27%
 • 9 new clients acquired

Outlook for Q4:

 • Revenue growth will continue favorably
 • Intensified sales efforts for Q4 and 2015 in order to deliver further growth at an increased pace

 To support our great sales performance we are happy to make the following nomination:

 • Ms. Leena Katajainen has been nominated Sales Manager starting 1.1.2015. Leena has been working as a Recruitment Agent for Finitec since 2012 and is a full cycle recruitment professional. Leena is sure to bring even more power to our sales team! 

Pumpkin

First half loaded with action and Q2 strongest quarter ever!

24.09.2014

Finitec was experiencing great feelings of success as well as fun and action. New strategic partnerships took off in a promising way leading to a super strong Q2 including a new subsidiary, Wunderdog.

Highlights of Q2:

 • Revenue growth +32%
 • Key Accounts Strategy showing solid results, growth +21%
 • Proactive sales work also in the new business area, 13 new clients acquired
 • Wonderful summer gave us plenty of energy to boom also in the second half of the year

Outlook Q3 & Q4:

 • Revenue growth will continue, with a little slower speed than in the first half but substantially stronger than the market in general
 • The next 6-8 weeks are very important for the whole year’s results

Wunderdog kicked off successfully:

Wunderdog was born out of a desire to be different. We have Challenger DNA, we are here to challenge the status quo, to challenge current thoughts on development and architecture and above all to always deliver the right solutions for our Client. Wunderdog's goal is to help our customers create customized digital services that add the maximum amount of value.

Wunderdog developers have been carefully selected based upon their unique talents, strong reputations and proven track records in delivering high-quality software. They are truly passionate about delivering beautiful, quality code and achieve that by working the right way. At Wunderdog we use “for real” Agile methodology. Our developers really love what they do and are always on the cutting edge, eager to learn more. 

We are a creative and agile partner with a focus on full stack development especially in JVM-based technology. Wunderdog delivers high quality code, coaching and performance audit services. Our focus is not only on the technology, we also want to understand both the business logic and that of the end users. This allows us to deliver the best possible solution in each and every case we work on.   

These are our core services:

 • Architecture and technology choices that bring more value - we love to challenge the architecture
 • System optimization
 • New business concepts and software development - new pilot projects together with our clients
 • Project management

 Our motto: "Software development with Love. Because we care about the end result.”

Plese visit: www.wunderdog.fi 

Have a great autumn!

Finitec and Wunderdog

Finitec @ Suomenlinna 2014

Finitec Q1 –A Wonderful Quarter

02.06.2014

First quarter results and onwards have been super strong and in addition to the normal quarterly update, we have some very significant news to report.

Highlights of Q1:

 • Revenue goal exceeded with +24% revenue growth
 • Key Accounts strategy well executed with +17% growth
 • New business continues strongly as always with 12 new clients
 • Positive spirit and fun times!

Outlook for Q2:

 • Revenue growth expected to continue
 • Less fluctuation in quarterly results than previously

New strategic partners starting 1.6.2014:

It is our pleasure to announce that two significant and leading industry players are joining forces with Finitec; Barona Oy and Reaktor Innovations Oy.
A contract signed on 1.6.2014 makes Barona Group Oy and Reaktor Innovations Oy stakeholders of Finitec Oy and together they own 60% of the company’s shares. Finitec’s founder and CEO Pekka Hackspik and Senior Advisor Taavi Thiel retain the company leadership and own the remaining 40% of Finitec.

After this ownership arrangement Finitec will continue to implement their strategy as an independent IT-sector agency under current leadership and personnel. We have rapidly become Finland’s leading independent ICT specialist supplier. Due to our genuinely client-oriented and proactive approach, demand for our services has been steadily rising, and will likely continue to grow in the years to come. Our clients today are more discerning as buyers and top-of-the-line know-how is in demand. For the independent specialists, we work as their agency, and our mission is to provide them with interesting projects and continuity, summarizes Finitec’s CEO Pekka Hackspik.

The new ownership assists us in supporting Finitec’s growth and implementation of their strategy. The partnership allows us to use our shared synergies to create even more value for our customers, states the CEO of Barona Group, Markus Oksa.

According to Reaktor’s CEO Vesa Lauronen they had been looking for a trusted partner whose competence could be utilized in their projects when required. In addition, Finitec’s people have already created a great story and we see a lot of growth potential in the company, Lauronen continues.

Contact:
Pekka Hackspik, CEO, Finitec Oy (pekka.hackspik@finitec.fi / +358 500 767072)
Markus Oksa, CEO, Barona Group Oy (markus.oksa@barona.fi / +358 40 585 6619)
Vesa Lauronen, CEO, Reaktor Innovations Oy (vesa.lauronen@reaktor.fi / +358 45 670 9700)

Finitec is Finland’s largest IT Contract Recruitment Agency, specialized in connecting the very best IT professionals and companies. We represent tip of the spear IT talent and help transform their expertise and knowledge into real business results and value for our Clients. Whether you need top professionals to join your team on a permanent basis or to help on a shorter term contract basis, we deliver.

Barona’s business portfolio includes Barona HR Services, Barona Solutions outsourcing services, Forenom accommodation services and Momentous executive search service. Annually we recruit about 10,000 professionals in Finland in the fields of office, IT, logistics, industry, construction, financial management, sales and marketing, customer service and health and social care services on both temporary and permanent basis. We are the largest company in the HR services industry in Finland.

Reaktor is a creative technology company that constructs exceptionally well-functioning services. Reaktor’s team of 280 professionals consists of service designers, interaction designers, art directors, software architects, developers and coaches. Our offices are located in Helsinki, Finland and Tokyo, Japan. We strive to be the best software company in the world.

2013 – More new business than ever before!

13.02.2014

Finitec experienced both very positive and also somewhat negative news last year. On one hand new business and number of new requests were the strongest they have ever been, but on the other hand the number of ending contracts was higher than ever before. This was due to extremely tough local marketplace challenges. However we continued to make sharp observations and revised our plans when needed. As a result we finished the year on a high with a fantastic outlook for 2014!

Here are some of the highlights from 2013:

 • More new clients acquired than ever before, 38 in total
 • More new business and requests received than ever before
 • Number of requests started to grow again in Q4 for the first time since 2010
 • Positive development in the revenues starting Q4
 • Substantial investments made to build a Key Account Strategy
 • Substantial investments made to keep high customer and consultant satisfaction and to strengthen relationships
 • Substantial investments made to build internal co operation and effectiveness
 • New Partnerships formed with Key Industry players
 • A wireless broadband network and a completely renovated and decorated play room installed to the Children’s Hospital

We continue with our intensified sales efforts and thus are happy to make the following nominations:

 • Mr. Magnus Lindfors has been nominated Recruitment Agent starting 1.2.2014
 • Ms. Anni Uppala has been nominated HR and Finance Coordinator starting 11.2.2014

In addition to these highlights and nominations we are also proud to share that Mr. William Scharf became a first time father to baby Franklin J

Overall, we see 2013 as having been a very important year for Finitec in terms of building an even stronger foundation for our future growth and development.

 
 

\


\

Uusi vuosi, uusia ihmisiä, uusia nimityksiä ja uutta virtaa!

13.01.2014

 • Juha-Matti Kykkänen aloittaa Senior Sales Managerina 7.1.2014. Juha-Matilla on pitkä työkokemus mm. myynti-, resurssointi- ja hallintotehtävistä. Juha-Matin pääasiallisena vastuualueena on olemassa olevan asiakaskunnan vahvistaminen, lisämyynti sekä resursointi.
 • Roope Salonen aloittaa Sales Managerina 7.1.2014. Roopella on usean vuoden kokemus IT-alalta. Roopen pääasiallisena vastuualueena on olemassa olevan asiakaskunnan vahvistaminen, lisämyynti, resursointi sekä uusasiakashankinta.
 • Ann-Sofia Bengtsson on nimitetty HR Manageriksi 10.1.2014 Anna Erosen äitiysloman ajaksi. Ann-Sofia jatkaa samanaikaisesti Rekrytointiagenttina.
 • Minna Peltola on nimitetty Senior Sales Manageriksi 1.1.2014. 
 • Nora Alavuo on nimitetty Sales Manageriksi 1.1.2014. Nora jatkaa toistaiseksi myös Rekrytointiagenttina.

Finitecin tiimi toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2014!

18.12.2013

Joulu lähestyy jälleen! Päätimme tänä vuonna jatkaa traditiota lastenklinikan kanssa.

Tästä näet Finitecin tontut toiminnassa

Toivotamme Teille kaikille Hyvää Jouua ja Onnellista Uutta Vuotta!

Finitecin Tiimi

Change of ownership, all KPI’s indicate growth and 2014 looks super cool!

04.12.2013

The Acting Management of Finitec Oy; Pekka Hackspik, Managing Director and Taavi Thiel, Senior Advisor have purchased all remaining shares of Finitec Oy from Citrus Oy as of November 15th 2013.  

“IT Contract Recruitment is a fast growing business with a highly interesting and promising future. We are extremely happy about this arrangement. Our clients, business partners and our own professional team gave us the final confidence to make this big investment decision.” 

We are also proud to announce that as of Q3 all Key Performance Indicators are pointing to the North and the business outlook for next year looks hot:

 • Growth in revenues expected
 • Growing number of assignments received
 • Growing number of interviews arranged
 • Growth in new sales
 • Improved hit rates
 • Number of new clients growing steady

All the best!

Finitec Team


Ann-Sofia Bengtsson aloitti Rekrytointiagenttina Finitecissä

09.10.2013

Ann-Sofia Bengtsson aloitti Rekrytointiagenttina Finitecissä 1.10.2013.  Ann-Sofia vahvistaa joukkoamme rekrytointitehtävissä myynnin tukena. 


Ann-Sofia

Positive vibes despite the economic situation!

04.09.2013

The first half of 2013 is now over and it turned out that the predictions of a further economic downturn were accurate. Despite all the depressing news that has been flying around Finitec continues to move forward and fight back! We have continued thinking long term and are investing in new talent.

We acquired 12 new clients during the second quarter and continued to gain market share. Our client base is stronger than ever before and the execution of our Key Account Strategy is progressing as planned.

Right now we are making plans and strategies to take us through this downturn and to build a strong organization with enhanced sales power to support our long term growth targets.

We are proud to make the following nominations:

 • Mrs. Sirpa Humppi has been nominated Partner, Director starting 1.9.2013. Sirpa continues to grow and develop Finitec’s SAP business as well as strategic Key Accounts in a Leadership role.
 • Ms. Nora Alavuo has been nominated Recruitment Agent starting 1.9.2013. Nora continues to support our sales team in resourcing related tasks and takes a more active role in client work.

Congrats ladies!!!


Finitec team

High Voltage IV coming up!

09.05.2013

We are very happy announce that after the great success of High Voltage I, II and III…there will be High Voltage IV with: 

 

Kiss

In addition to this we are happy to share that we have acquired 5 new clients and exceeded our sales budget in the first quarter. We continue our work to focus on the right clients and successfully execute our Key Account Strategy. We will continue investing in our clients, consultants and own personnel, as planned. We wish you all a great summer!

 

Finitec Crew 2013

2012 - Record Breaking Year in Every Way!

18.02.2013

Finitec continues to move strongly along the path of success, growing and developing the business by acquiring both market share and new clients as well as making smart investments for the future.

Here are the highlights from 2012:

 • Solid revenue growth of +13% amounting to 13,1 MEUR
 • Total of 37 new clients acquired
 • Significant growth in SAP business and new talent hired
 • Permanent recruitment business growing fast and new talent hired
 • Smart Investments made in our public sector business, back office team and new office space
 • Continued development and investments made in own personnel as well as business partners
 • Regular customer and consultant satisfaction surveys prove our strong and unique value proposal
 • Promising framework agreements signed with new “hot international” ICT players in the Finnish market
 • Partnerships formed with key governmental and investment agencies in Finland

We are also proud to make the following nominations:

 • Mrs. Sirpa Humppi has been nominated Partner starting 1.1.2013. Sirpa continues to grow and develop Finitec’s SAP business as well as strategic Key Accounts.  
 • Mr. Jukka Kontro has been nominated Partner starting 1.1.2013. Jukka continues to grow and develop Finitec’s Public-Sector business as well as strategic Key Accounts.

Market conditions are still uncertain, however at Finitec we are used to bucking the trend and succeeding where others fail. The spirit and resolve at Finitec is strong and we will continue to make IT happen in 2013!

 

Finitec 2013

Finitec 2013

Finitec 2013

Finitec 2013

Finitec 2013

Finitecin tiimi toivottaa kaikille Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta!

19.12.2012

Päätimme tehdä asiat vähän toisin tänä vuonna: Klikkaa linkkiä Finitec Joulukortti

T: Finitec team

Finitec kasvaa edelleen markkinoita nopeammin!

10.11.2012

Tavallista haastavammasta markkinatilanteesta johtuen Finitec tekee kasvun eteen töitä enemmän kuin koskaan aiemmin. Finitecin liikevaihto kasvoi Q3:lla 12%.

Olemme todella ylpeitä siitä että kasvumme on edelleen jatkunut, nyt jo 11 vuosineljännestä peräkkäin. Q3 toi meille myös viisi uutta asiakasta.

 

Jotta pystymme jatkamaan kasvua hidastuvassa maailmantaloudessa, Finitec tulee keskittymään avainasiakkuuksiinsa, jatkamaan erittäin proaktiivista myyntityötä, sekä toimittamaan ylivertaista laatua ja tuloksia.

Näkymät vuodelle 2013 ovat Finitecille positiiviset.

Finitec continues to Rock’n’Roll with the best first half ever!!!

06.09.2012

Despite the continuing challenges in the market; Finitec are happy to announce our best first half ever in terms of both revenue and profits. Revenue growth of 14 percent and 23 new clients prove that the chosen strategy and investment plan is being successfully executed. Detailed and regular surveys made to both clients and our professionals prove that our service is perceived as high quality and that we add significant value.

The local market is stable and Finitec has continued to grow at a faster rate than both the market and key competition.

The outlook for the second half of the year remains positive.

In September Finitec are excited to launch our new business unit, Permanent Recruitment Services, which will complement the Contract Recruitment Service by offering clients a new alternative pool of talent to choose from and making it even easier to partner with Finitec when it comes to finding IT superstars.

To support future growth Finitec continues to invest internally in new talent. The following nominations were made in September.

 • Mr Markus Prusi, Head of Permanent Recruitment

Markus has a strong background in IT related recruiting and resourcing. He has previously worked for Adecco Finland Oy where he was involved in Recruitment Process Outsourcing at a major IT Service provider. Markus is looking forward to bringing in his knowledge and experience to help grow and develop Finitec’s Permanent Recruitment Services so that they meet the highest expectations.

 • Mrs Sirpa Humppi, Head of Business Unit

Sirpa continues to run the SAP related business and will have a stronger focus on growing Finitec’s Contract Recruitment Services as well as train and develop new people in her team.

 • Ms Anna Eronen, HR Manager and Sales Manager, Permanent Recruitment

Anna continues as HR Manager and will start as a Sales Manager in the Permanent Recruitment Services.

 • Ms Leena Katajainen, Recruitment Agent

Leena is starting as Recruitment Agent. Leena has solid experience in HR related personal assessments as well as proactive customer service. Prior to Finitec she worked in Psycon Oy.

 • Ms Nora Alavuo, HR Assistant

 Nora starts as Recruitment assistant to support sales and resourcing. She comes with many years of experience in both domestic and international customer service as well as supporting administration, marketing and sales.

Mötley Crue and Finitec High Voltage III - a kick start to the summer!

13.06.2012

On Thursday June the 7th, Rockin’ Hellsinki kicked off a great start to the summer! We had beautiful sunny, warm weather which helped take all Finitec’s IT Super Stars to the “wild side”. We started with a quick “pit stop” at On the Rocks and then continued on to the main event with quality VIP treatment in Kaisaniemi . Here we had great food, drinks and of course entertainment from Mötley Crue and the supporting acts. Many new discoveries and powerful experiences ensued, including testing out some awesome Harley Davidson Motorcycles, seeing Tommy Lee perform an epic drum solo whilst upside down on a rollercoaster, Dr. Feelgood and of course Girls, Girls, Girls. This really was an evening to remember and thanks to all those that joined us and took part for making it even greater!

 

Here you have the HIGH VOLTAGE III set list:

Wild Side
Live Wire
Too Fast for Love
Saints of Los Angeles
Shout at the Devil
Don\'t Go Away Mad (Just Go Away)
Same Ol\' Situation (S.O.S.)
Looks That Kill
Piece of Your Action
Primal Scream
Smokin\' in the Boys\' Room
Dr. Feelgood
Girls, Girls, Girls
Home Sweet Home
Kickstart My Heart 

 

Finitec High Voltage III
Finitec High Voltage III
Finitec High Voltage III
Finitec High Voltage III
Finitec High Voltage III
Finitec High Voltage III
Finitec High Voltage III
Finitec High Voltage III
Finitec High Voltage III

 

Finitec wishes you all a fantastic summer and we hope to see you again next year for High Voltage IV!

Finitecin markkinaosuus kasvaa edelleen - matkalla markkinajohtajuuteen

27.04.2012

Finitec jatkaa markkinatilanteen ja avainkilpailijoidensa haastamista. Takanamme on jälleen vahva vuosineljännes, joka puolestaan varmistaa että fokuksemme ja suuntamme on oikea. Olemme säilyttäneet arvolupauksemme kirkkaana, sekä tehneet proaktiivista ja innovatiivista asiakastyötä joka vie meidät kohti lopullista määränpäätämme: markkinajohtajuutta Suomessa.

Lyhyt yhteenveto vuoden 2012 ensimmäisestä vuosineljänneksestä:

 • Liikevaihdon kasvu +15%
 • Käyttökate +13%
 • Uudet asiakkuudet: 15

Käynnistimme myös uuden kehitysohjelman jonka tavoitteena on luoda entistä skaalautuvampi ja kilpailukykyisempi organisaatio. Hienoisesta markkinoiden jatkuvasta epävarmuudesta huolimatta arvioimme vakaan kasvun jatkuvan sekä liikevaihdon että kannattavuuden osalta myös toisella vuosineljänneksellä, sekä koko vuoden 2012 aikana. Olemme kartoittamassa ja osin täytäntöönpanemassa investointointeja uusiin kasvunäkymiltään suotuisiin liiketoiminta-alueisiin, sekä rekrytoimassa uutta henkilöstöä viimeistään kolmannella vuosineljänneksellä.

Magnus Lindfors on nimitetty HR Coordinatoriksi Finiteciin alkaen 21.helmikuuta.

22.02.2012

Magnus Lindfors on nimitetty HR Coordinatoriksi Finiteciin alkaen 21.helmikuuta. Magnus on työskennellyt useita vuosia eri asiakaspalvelutehtävissä. Magnus toimii myyntitiimin ja laskutuksen tukena sekä huolehtii toimistomme IT:stä ja hallinnollisista tehtävistä.

Finitec challenging the market… and competition!

13.02.2012

2011 in brief

A record year with rapid growth and improvement in profitability. Strong value proposal delivering 32 new clients and new international markets are taking off.

2011 was a record year for Finitec with growth of 48% and a significant improvement in profitability of 89%. Finitec is in a solid growth phase and continue to challenge the market conditions as well as the competition. The local Finnish market conditions have changed during the year and only by leveraging more value to clients, is it possible to grow and operate profitably in the business. Finitec has been accepted into many new companies as a strategic partner to support business objectives and competitiveness by delivering tip-of-the-spear IT professionals. These architects of change have superior experience and track record and for this reason they are able to execute key strategies effectively and deliver desired business results. We are proud to announce that 94% of our clients and 100% of our IT professionals are willing to recommend us to others.

During 2011 Finitec continued to invest in developing the business by both internal and external training programs, public relations and other marketing activities such as international new client acquisition and hiring new talented sales people. In short, we have the most experienced team in the business!

The business outlook for 2012 continues to look strong and positive. 

Another strong and solid quarter for Finitec

01.11.2011

Finitec continued to perform during challenging market conditions in the third quarter with a revenue growth of +45%.

Since the beginning of 2011 Finitec has acquired 19 new clients and revenue growth has been clearly faster than the market average and the local competition.

The market is changing and industry leading companies are beginning to realize the value that Finitec can offer with “tip-of-the-spear” IT consultants and the importance of in-depth customer business understanding.  Remarkable investments have been made in this area by developing the organization with efficient internal training programs. In addition to this, investments have been made in building the Finitec brand with long term PR –marketing activities and social events such as the Kaarina Marathon where Finitec was a co-organizer and key sponsor. Several hundred active runners took part in the event from all over Finland and abroad. Some highlights can be seen from the pics below:

Finitec has also invested in developing new Clients and exciting opportunities for IT Superstars outside of Finland, recently signing agreements with major companies in Norway and Sweden. Coupled with our existing links to Clients within Scandinavia and Europe we are able to offer our Consultants an even wider range of interesting projects in attractive locations!

During the spring Finitec was chosen as a partner for the Nokia Bridge program to help future entrepreneurs in finding their first clients, set up new companies and boost innovations. This will continue to crystallize the value of Finitec to industry leading local and international companies in their strategic IT development projects.    

Estimation for the fourth quarter and full year is strong and positive.


Finitec team in Kaarina Marathon 2011 b

Will running in Kaarina Marathon 2011

Finitecin kasvu jatkuu!

22.08.2011

Finitecin kasvu on jatkunut kuuden perättäisen kvartaalin ajan. Liikevaihtomme kasvoi 65% vuoden 2011 ensimmäisen puoliskon aikana, ja myös kokonaismarkkina on ollut tuona aikana kasvussa. Vuonna 2010 tekemämme suuret investoinnit kantavat nyt hedelmää, ja olemme erittäin kilpailukykyisiä.

Maailman finanssimarkkinoiden epävakaus ei ole vielä vaikuttanut Finiteciin, ja loppuvuoden odotukset ovat positiiviset.

Finitec on valittu Hansel sopimustoimittajaksi

30.06.2011

Hansel Oy on 23.6.2011 tehnyt hankintapäätöksen Teknisen IT-konsultoinnin tarjouskilpailussa. Uusien nelivuotisten puitejärjestelyjen arvioidaan tulevan voimaan 1.8.2011.

Finitec Oy on valittu seuraavaksi nelivuotisjaksoksi seuraavissa osa-alueissa:

a)    Hanke- ja projektinhallintapalvelut
c)    Sovelluskehityspalvelut

Kiitoksia Hansel-yhteistyökumppaneillemme - toivotamme mukavaa ja aurinkoista kesää!

 

Hansel Puitesopimuskumppani 2011-2015

Finitec High Voltage -A Super success!

08.06.2011

What can one expect on a normal Monday? Well, if you are a part of the Finitec family, you can expect Rock’n’Roll, good times and powerful experiences as always.

Many thanks to all of you who made our annual High Voltage –seminar a memorable event again. It was a great pleasure having you all sharing our principles and helping us out in clarifying our competitive edge as well as giving valuable input to our future journey together.

We were especially pleased about the colorful visions for High Voltage in 2012. Let’s see where we will meet.

We wish you all a great summer!

 

Finitec Crew @ High Voltage II   David Coverdale @ High Voltage II   Our newest Sales Team member Minna @ High Voltage II

Ps David Coverdale sent a message thanking us all for the great support we gave the band with our whistles

Minna Peltola on nimetty Sales Manageriksi Finiteciin

24.05.2011

Minna Peltola on nimitetty Sales Manageriksi Finitecillä 23. toukokuuta 2011. Minna omaa kokemusta asiakas- ja asiantuntijayhteyksien hoitamisesta, myyntitehtävistä, resursoinnista sekä hänellä on kokemusta myös projektityöstä. Aiemmin hän on työskennellyt asiakasvastuullisena henkilöstökunsulttina Eilakaisla Oy:ssä.

IT-alan tähtien manageri kannustaa yrittäjäksi

28.04.2011

Anthony Parker on nimietty Partner Coordinatoriksi Finiteciin

24.01.2011

Anthony Parker on nimitetty Parther Coordinatoriksi Finiteciin 24.1.2011 alkaen. Hänen tehtävänsä on tukea myyntiä, resursointi ja suhteidenhoito IT-asiantuntijoihin.

Anthonyllä on BA tutkinto viestinnästä San Diegon yliopistosta, jossa hän erikoistui puheviestintään. Hänellä on kokemusta hankkeiden koordinoinnista, rekrytoinnista ja kompetenssin arvioinneista. Aikaisemmin Anthony on toiminut hankekoordinaattorina University of Californiassa San Diegossa

Finitec is looking for a Growing star to join our team!

01.12.2010

Junior Partner Coordinator

Finitec is a Finnish company specialized in providing external IT-resources for projects and businesses in Finland and the rest of Europe. We offer our clients a swift and reliable way of acquiring IT-contract workforce by combining the client’s IT project assignments with the right professionals objectively.

We are looking for a Growing Star who will support our sales team.

Your tasks include:

 • Marketing Finitec to both domestic and international IT consultants and convince them to join the Finitec Family
 • Marketing Finitec to new start-up IT companies and convince them to join the Finitec Family
 • Check references from international IT consultants together with our HR Coordinator
 • Support our sales team in both pre-sales and after sales related tasks
 • Support our Managing Director in contract related tasks
 • Summarize all activities in our CRM system
 • …Internship is also a possible way to start our journey together

We require:

 • A business degree (or ending studies in the near future)
 • Eagerness to become a sales professional in a winning team
 • Fluency in written and spoken English
 • Basic understanding of proactive B-to-B sales
 • Willingness to learn the IT business and understanding the business benefits of social media
 • Winning attitude, ambition and loads of personality

Our offer:

 • A chance to join the best sales organization in the country, during an exciting period of sustained growth in the market
 • A great platform to an international career
 • A multitalented team used to winning and celebrating successes together
 • Superior sales training to sustain and develop your skills as well as clear operational processes
 • Possibilities to grow and advance, based on merits
 • A reasonable amount of Rock’n’Roll to support good results and an office in the heart of Helsinki

For further information, please contact Pekka Hackspik on December 7th or 10th, at 13.30-15.00, tel. +358 500 767 072.

Please send your CV and application no later than 13th December to anna.eronen@finitec.fi. We will contact all the candidates during week 50.

Final quarter and record breaking year 2010!

18.10.2010

Finitec continues full blast towards the final quarter of the year powered by the high number of new job requests / assignments received from clients during quarter three. Investments in international business and SAP Business have been well received from clients and   Finitec  continues to invest in talented professional personnel by hiring another new Sales Manager, Mrs Pia Klemi:

Pia Klemi has been nominated as Sales Manager to Finitec on October 4th, 2010. Pia has experience in project work, resourcing and sales positions. Previously she has been working as a Business Coordinator for eWork Nordic Oy.

The key to these successful investments and the positive development during the whole year has been the strong culture and the Finitec principles:

 

1.       RESULTS AND FACTS

We focus on results and make decisions based on facts. We get compensated based on results and merits.

 

2.       FUN & ROCK

We believe that it’s vital to have fun in life and at work. Good performance is catalyzed by a ROCK attitude.

 

3.       TRUST & LOYALTY

Our team is built on trust, loyalty and respect and it is our motto to treat people as we would like to  be treated our selves.

 

4.       WIN-WIN-WIN

We make deals where our partners, clients and team wins.

 

5.       DISCIPLINE & ABC

We believe in immediate action, discipline and “always be closing”.

 

The whole Finitec team is very excited and looking forward to making a record breaking year in 2010 following these key principles.

 

If you are interested in updating your CV, please visit: http://www.finitec.fi/en/professionals/entrepreneur.php

If you want to receive our latest job opportunities, please visit: http://www.finitec.fi/en/professionals/newsletter.php

If you are interested in following us on twitter, please visit: http://twitter.com/finitecoy

Pia Klemi on nimitetty sales Manageriksi Finiteciin

05.10.2010

Pia Klemi on nimitetty sales Manageriksi Finiteciin 4.10.2010 alkaen.

Pialla on kokemusta projektityöskentelystä, resurssoinnista ja myynnin tehtävistä.

Ennen Finitecille tuloaan hän toimi eWork Nordic Oy:n palveluksessa Business Coordinaattorina.

 

Finitec on mukana SAP Finug Seminaarissa Dipolissa 27.10.2010

29.09.2010

Finitec Oy on mukana SAP Finug seminaarissa Dipolissa 27.10.2010. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi standillemme. Voit sopia tapaamisen SAP Business Manager Sirpa Humpin kanssa jo ennakkoon. Tule juttelemaan, vastaa kyselyyn ja voit voittaa jonkun hienoista palkinnoistamme. Lisäksi tarjoamme 50 ensimmäiselle yhteystietonsa jättäneelle lipun Sami Hedbergin Kokovartalomies show:hun Apollo Stand Up Clubilla 4.11.2010.

Kumppaninäyttely on avoinna klo 11-19. Tervetuloa!

Lisätietoja Fintec Oy:stä

Sirpa Humppi, SAP Business Manager

p 050 5658855

email sirpa.humppi@finitec.fi

Elise Idman Talouspäälliköksi Finiteciin

19.08.2010

Elise Idman nimitetty Talouspäälliköksi Finiteciin. Elisellä on vahva taloushallinnon ja yritysverotuksen osaaminen ja aiemmin hän on toiminut toimistopäällikkönä ja myöhemmin liiketoimintajohtajana A-Profit Oy:ssä.

Finitec continues with high speed

17.08.2010

Firstly we would like to thank all of our clients and partners for helping us to achieve a very successful second quarter. Through our strengthened collaboration and strategic investments, we continue to move onwards and upwards with positive development and growth across the board. We can now clearly feel a shift in the market place towards a sustainable growth phase. Not only in new customer assignments and requests but also in offer base and order intake. This enables us to continue investing in the business to secure our long term strategic goals.

Recently we hired two experienced professionals to strengthen our team:

William Scharf has been nominated as International Sales Manager to Finitec. William will be in charge of developing the international business of Finitec with both strengthening sales to existing clients and new clients.   Previous to joining Finitec, William Scharf has had experience working in both International and Domestic Markets in Management, Marketing, Communications and Sales roles, based in both the UK and Finland. William is British and possesses a BA (Joint Honours) In Marketing and Business Administration. He has worked within the HR, IT, Automotive and Architectural Industries. William’s last position was as consultant at BTS Interactive where he was in charge of selling discovery based learning solutions internationally.

Sirpa Humppi has joined Finitec on August 16th, 2010 as a SAP Business Manager. Sirpa has a long and versatile IT Sector experience in sales, resourcing and managerial positions. She has previously been working as a SAP Competence Manager for eWork Nordic Oy.

Finitec are also proud to announce that we are ISO 9001 certified as of May. Many thanks to all the people that participated in the project and worked very hard towards achieving this goal. Quality has always been a key pillar of the Finitec business.

Finally, we would like to encourage you as our business partner to please get in touch with us. Whether it could be with a new business idea, networking possibilities or simply just to update your CV. We believe that open and honest communications leads to successful paths. We have increased our presence in social media and are now actively publishing new vacancies via our twitter account. Please start following us at:

http://twitter.com/FinitecOy

The whole Finitec team are eagerly looking forward to continuing on the path to make 2010 both a record breaking and memorable year!

We would like to wish you all a very happy, fun and successful Autumn and look forward to catching up soon.

Your Friends at Finitec

Meillä oli kivaa High Voltage Seminaarissa 5.6.2010

09.06.2010

Bussiin astumisesta lähtien lystiä riitti: Sami Hedbergin standup, liidimittelön ja chillailun merkeissä. Kun vihdoin päästiin katsastamaan GN\'R:n keikkakunto, nyrkit punaisine hikinauhoineen halkoivat ilmaa. Kiitoksia!High Voltage 2010

William Scharf nimitetty Finitecin Sales Manageriksi 16.8 alkaen.

31.05.2010

Williamin tehtävä on aloittaa Finitecin kansainvälisenä Sales Managerina ja vahvistaa olemassa olevia asiakkuuksia Suomen ulkopuolella sekä hankkia uusia kansainvälisiä asiakkuuksia.

William on aiemmin toiminut markkinoinnin, viestinnän sekä myynnin tehtävien parissa eri toimialoilla Suomessa ja Englannissa. Viimeksi William oli BTS Interactivessa konsulttina vastaten kokemuspohjaisten oppimisratkaisujen kansainvälisestä myynnistä.

Sirpa Humppi aloittaa SAP Business Managerina Finitecissä 16.8.2010

31.05.2010

Sirpa Humppi aloittaa SAP Business Managerina Finitecissä 16.8.2010. Sirpalla on pitkä työkokemus mm. it-alan myynti-, resurssointi- ja esimiestehtävistä. Ennen Finitecille tuloaan hän toimi eWork Nordic Oy:n palveluksessa SAP Competence Managerina.

Finitec sai ISO 9001 laatusertifikaatin

19.05.2010

Finitecille myönnetty ISO 9001 laatusertifikaatti, joka varmistaa luotettavan ja asiakaslähtöisen palvelun kansainvälisten standardien mukaisesti.

Finitec ISO 9001 Laatusertifikaatti

Finitecillä uudet WWW-sivut -kasvustrategia toimii!

18.05.2010

Finitecin alkuvuosi on sujunut kovan kasvun merkeissä. Toimeksiantomme ovat kasvaneet keskimäärin 100% viime syksyn keskiarvoihin verrattuna. Tällä on ollut myös olennainen merkitys liikevaihtoon, jonka odotamme kasvavan noin 50% tämän vuoden aikana. Tekemämme panostukset mm. uusasiakashankintaan ja myyntitiimin vahvistamiseen ovat onnistuneet odotusten mukaisesti. Osana kasvustrategiaa olemme panostaneet myös uuteen graafiseen ulkoasuun ja olemme julkaisseet uudet WWW –sivumme tänään.

Ville Koiste on aloittanut Sales Managerina Finitecissä 25.1.2010.

25.01.2010

Ville siirtyy Finitecin palvelukseen OP-Pohjola-ryhmästä, jossa hän työskenteli viimeksi Strategisen suunnittelun osastolla OP-Keskuksessa. Aiemmin hän on toiminut myös Pohjola Varainhoito Oy:ssä ja Helsingin OP Pankki Oyj:ssä. Villen tehtävänä on uusasiakashankinta, asiakaskunnan vahvistaminen, lisämyynti sekä resursointi erityisesti finanssisektorilla.

Lauri Paalama on aloittanut Sales Managerina Finitecissä 25.1.2010

25.01.2010

Lauri on aikaisemmin toiminut Itella Asiakkuusmarkkinointi Oy:ssa Sales Managerina uuasiakashankinta yksikössä. Laurin tehtävänä on uusasiakashankinta, kotimaisen että ulkomaisen asiakaskunnan vahvistaminen sekä resursointi erityisesti teollisuussektorilla.

Jukka Kontro aloitti Finitecissä Sales Managerina

12.01.2010

Jukka Kontro on aloittanut Sales Managerina Finitecissä 04.01.2010. Jukka siirtyy Finitecin palvelukseen eWork Nordic Oy:sta, jossa hän työskenteli Key Account Managerina. Aiemmin Jukka on työskennellyt myynti- ja rekrytointitehtävissä Adecco Finland Oy:ssa. Jukan päävastuualueisiin kuuluu olemassa olevan asiakaskunnan vahvistaminen, lisämyynti sekä resursointi.

Taavi Thiel aloittaa myyntijohtajana Finitecissä

25.11.2009

Taavi Thiel aloittaa Finitecissä myyntijohtajana. Hänen tehtävänsä on rakentaa vahva myyntiorganisaatio, tehostaa olemassaolevien asiakkuuksien kasvattamista ja keskittyä voimakkaasti uusasikashankintaan. Taavilla on pitkä tausta liikkeenjohdon koulutuspalveluiden johtotehtävissä ja myyntiorganisaatioiden rakentamisessa, sekä paljon kokemusta kotimaisen ja kansainvälisen B-to-B myynnin johtamisesta.

Finitec muutti uusin toimitiloihin

02.10.2009

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin osoitteeseen Annankatu 27, 5. kerros.

Puhelinnumeromme vaihtuvat 21.9.2009

07.09.2009

Finitec Oy muuttaa uusiin tiloihin Annankatu 27:ään ja samalla puhelinnumeromme muuttuvat: Uudet puhelinnumerot ovat: Vaihde: 0108416100 Fax: 0108416200 Suorat numerot: Pekka Hackspik: 0108416101 Tiina Tiitto: 0108416103 Janne Oravisto: 0108416104 Vanhat kännykkänumeromme jäävät käyttöömme!

Finitec on nopeimmin kasvava IT-palveluyritys Suomessa

08.06.2009

Finitec on IT-palveluyrityksistä suurin kasvaja Tietoviikon TIVI 250 Listalla. Sijoituksemme vuoden 2008 tilinpäätöstietoihin perustuvalla listalla on 166. Lisätietoja löytyy Tivi 250 -palvelusta ja Tietoviikon jutusta.

Finitec tuplasi liikevaihtonsa 2008

14.01.2009

Finitec tuplasi liikevaihtonsa tilikaudella 2008 7,5:een miljoonaan euroon. Vuoden aikana Finitec laajensi asiakaskuntaansa, markkinaosuuttaan ja asiantuntijaverkostoaan merkittävästi.

Finitecin syyskampanjan voittajat arvottu

17.11.2008

Finitec arpoi 500 € arvoisen matkalahjakortin syyskampanjaan osallistuneiden kesken. Tällä kertaa onnettaren suosiossa oli Pipsa Ylä-Mononen.
Lisäksi arvottiin 19 kpl Delicard –lahjakortteja, joiden voittajille on ilmoitettu palkinnosta henkilökohtaisesti. Finitec onnittelee voittajia!

Finitecissä aloitti kaksi uutta Myyntipäällikköä

12.08.2008

Finiteciin on nimitetty Myyntipäälliköiksi Daniel Hildén ja Janne Oravisto.

Daniel Hildén siirtyy Finitecin palvelukseen Itella CRMarketing:ista, jossa hän työskenteli Myyntipäälikkönä uusasiakashankinta yksikössä. Ennen Itella CRMarketing:ia Daniel on työskennellyt Amsterdamissa DELL BV:llä ja GE -Healthcare Internationalin palveluksessa.

Janne Oravisto on toiminut aikaisemmin projektinjohto-myyntitehtävissä ICT-, sekä media- ja viihde-alalla.

Molempien vastuualueina ovat Finitecin palveluiden vahvistaminen sekä kotimaisen että ulkomaalaisen asiakaskunnan kasvattaminen.

Finitec kolminkertaisti liikevaihtonsa

14.02.2008

Finitecin vuosi sujui hienosti. Liikevaihtomme vuonna 2007 ylitti 3,8 miljoonaa euroa, ja onnistuimme hankkimaan useita uusia merkittäviä asiakkuuksia. Vuodenvaihteessa toimeksiannoissamme työskenteli yli 70 konsulttia.
Myös asiantuntijat löysivät Finitecin - verkostomme kattaa nyt noin 2000 IT-alan osaajaa.
Finitecin kasvu jatkuu myös tänä vuonna. Olemme hankkineet myyntitiimiimme vahvistukseksi Matteus Degermanin, vastuualueinaan myynti, resursointi ja asiakkuuksien hoito.

Finitec aloittaa tammikuun markkinointikampanjan

14.01.2008

Finitec aloitti pokerihenkisen kampanjansa verkossa. Katso: Finitec-kampanja

Finitec etsii vahvistusta myyntitiimiinsä

16.11.2007

Finitec Oy vahvistaa alkuvuodesta myyntitiimiään kahdella uudella henkilöllä.
Odotamme sinulta: nälkäistä asennetta, halua tehdä kauppaa, tuloshakuisuutta, tavoitteellisuutta, ja oma-aloitteisuutta.
Tarjoamme: mielenkiintoisen ja haastavan työn, pienen talon joustavuuden, suuren yrityksen henkilöstöedut, kilpailukykyisen palkkauksen mukavimmat työkaverit, osaavan organisaation tuen ja parhaat työvälineet.
Tehtäväsi ovat: Uusasiakashankinta, tuntikonsultoinnin myynti asiakkaalle (sekä puhelinmyynti että asiakaskäynnit), asiakkuuksien hoito ja ylläpito sekä toimeksiantojen resurssointi.
Hyötyä on: aikaisemmasta myyntikokemuksesta, hyvistä kontakteista IT-alalla, englannin kielen taidosta.
Tunnistitko tästä itsesi? Ota Yhteyttä Pekka Hackspikiin: kts. yhteystiedot

Finitec aloitti kevään mainoskampanjan

24.04.2007

Finitec aloitti 24.4 keväisen mainoskampanjan, joka kestää 31.5. asti. Otapa yhteyttä ja kysy meiltä lisätietoja kampanjaan liittyvästä tarjouksesta: siirry yhteystietoihimme

Finitecin uudet webbisivut avautuivat

21.03.2007

Webbisivumme ja visuaalinen ilmeemme on päivitetty paremmin yrityksemme toimintaa kuvaavaksi. IT-osaajille uusi sivusto tuo mahdollisuuden tilata tiedon avoimista paikoista sähköpostitse. Asiakkaat puolestaan voivat tilata uutiskirjeen jossa on tietoa vapaista ja vapautuvista konsulteista.

Henkilöstöarvioinnin ammattilaisemme serfioitiin

06.03.2007

Finitecin henkilöarvioinnista vastaava partner Saku Kurvinen on saanut Suomen Psykologiliiton sertifikaatin, jolla todetaan, että Saku Kurvinen on hyväksytty Kompetenssi-ja osaamispohjaisen henkilöarvioinnin ammattilainen.

Tietoja sertifikaatista: www.henkiloarviointi.net