Menestystarinat

”Yhteistyö Finitecin kanssa on helppoa, sujuvaa, proaktiivista, täsmällistä ja nopeaa. Finitec pystyy toimittamaan mm. projektipäälliköitä, joilla on liiketoiminnallista substanssiosaamista esim. CRM– ja integraatio–alueelta sekä e-kaupankäynnistä. Substanssin ja hankejohtamisosaamisen yhdistyminen samassa henkilössä on harvinaista, mutta projektien onnistumisen kannalta oleellisen tärkeää. Finitecin palvelu on asiakaskeskeistä ja joustavaa. On ollut helppoa olla asiakas kun on voinut valita huippuosaajien joukosta sopivimmat asiantuntijat kuhunkin haasteeseen. Finitecillä löytyy myös kyky tarvittaessa ratkaista asiakkaalle esiin nousset ongelmat nopeasti, niin, että asiakkaan huoli on oikeasti ymmärretty. Tämäkin on epätavallista, ja Finitec erottuu positiivisesti joukosta myös tällä osa-alueella. Finitec toimittaa!”

Jukka Holm
VP, Business IT Solutions and Architecture
Posti Group Corporation


“Finitecillä oli heti ensimmäisestä päivästä alkaen hyvin ammattimainen lähestyminen. Meillä on hyvää ja avointa vuoropuhelua ja Finitec pitää aina sovituista asioista kiinni. Asiakassuhteen hoidossa ja päivittäisessä yhteydenpidossa voin luottaa siihen, että saan henkilökohtaista palvelua yhdeltä ja samalta henkilöltä, joka ymmärtää minun tarpeeni ja tavoitteeni.”

Leanne Whittle
HR Director
IPF Digital


”Finitec valikoitui kumppaniksemme useamman tahon joukosta innokkuudellaan ja ennenkaikkea hyvällä ymmärryksellään siitä mitä olimme hakemassa. Finitecin toiminta on ollut tuloksia tuottavaa, suoraviivaisen laadukasta ja sovituista asioista on kyetty pitämään hyvin kiinni. Finitecin yhteyshenkilön kanssa on ollut helppoa ja mukavaa tehdä yhteistyötä. Olemme saaneet Finiteciltä juuri sitä osaamista mitä olemme halunneet - ja vähän extraakin.”

Henrik Weckström
CTO
Verkkokauppa.com


”Finitec on ollut meille hyvä paikallistoimittaja monien erilaisten ja haastavien kompetenssitarpeiden osalta ja olemme saaneet oikeita kompetensseja hyvällä toimitusvarmuudella. Sourcing strategian tekeminen yhdessä Finitecin kanssa on ollut helppoa ja vaivatonta, koska Finitecillä on sopimusneuvotteluissakin kyky nähdä oleellinen ja keskittyä siihen. Finitecin porukka on mukavaa, hyväkäytöksistä ja luotettavaa.”

Jouni Laiho
Director, Digital Application Services, ICT and Security
Outotec


”Olemme käyttäneet erilaisia kumppaneita ja pidämme tarpeidemme ymmärtämistä ensisijaisen tärkeänä yhteistyön jatkuvuuden osalta. Finitec on onnistunut tässä hyvin. Tämän seurauksena olemme saaneet mitä olemme toivoneet ja vaikeissakin toimeksiannoissa Finitec on kyennyt toimittamaan laatua. Finitecin yhteyshenkilön kanssa on ollut mukava tehdä yhteistyötä ja sovituista asioista on pidetty kiinni. Ilahduttavaa on myös se, että yhteyshenkilö on pysynyt samana koko ajan. Nämä ovat asioita, joissa Finitec erottautuu edukseen!”

Ville Rissanen
IT Director
Aktia


”Finitecin vahvuus asiakkaan näkökulmasta on ennenkaikkea se, että yhdeltä luukulta saa kaikki mitä tarvitsee. Olemme käyttäneet Finiteciä haastavissa asiantuntijatarpeissa ja yhteistyö on ollut helppoa, joustavaa ja laadukasta. Finitecin malli on kevyen suoraviivainen eikä työllistä asiakasta turhaan. Mukavaa porukkaa, joka myös kykenee pitämään sovituista asioista kiinni.”

Jouni Juutinen
CTO
Lähitapiola


”Nopeus, pätevyys ja sujuva yhteistyö ovat asioita, jotka ensin tulevat mieleen Finitecistä. Meillä on tyypillisesti vaikeita asiantuntijatarpeita ja Finitec on onnistunut näissä hyvin. Toimitusvarmuus on korkeaa luokkaa, eikä rajoitu ainostaan johonkin tiettyyn teknologiaan tai osaaamisalueeseen. Tässä Finitec erottuu positiivisesti edukseen. Finitecin porukan kanssa yhteistyö on ollut lisäksi todella sujuvaa ja kivaa”.

Jarmo Kärkkäinen
Head of Architecture
Fonecta


”Käytän Finitecin palvelua, koska tarvitsen esimerkiksi huippuluokan UX design tai Consept design –täsmäosaamista. Finitec on onnistunut toimittamaan oikeat asiantuntijat kuhunkin hankkeeseen hyvin. Finiteciltä on myös helppo ostaa palvelua, koska sieltä saa laaja-alaista osaamista ja kokeneita tekijöitä. Yhteistyö on ollut mukavan sujuvaa ja suoraviivaista ja olemme pystyneet järjestämään joustavasti esimerkiksi face-to-face –workshoppeja ja asiantuntijoiden on-sight –valmius on kiitettävää. Sovituista asioista on pidetty kiinni.”

Marko Ojaluoma
Manager, Software Development, Cash Management
Opuscapita


”Olen käyttänyt Finitecin palvelua löytääkseni asiantuntijiota tekemään haastavia projekteja. Finitecissä erityisen hyvää on kyky toimittaa laaja-alaisesti sekä aktiivinen palvelu. Yhteyshenkilöt ovat mukavia ja pitävät kiinni sovituista asioista.”

Samuli Seppälä
Head of Release Management and Development
Outotec


”Finitec erottuu muista toimijoista etenkin asiantuntijoiden laaja-alaisuudella sekä hintatasolla. Yhteistyö on ollut suoraa, kivutonta ja helppoa. Arvostan sitä, että pääsemme itse vaikuttamaan asiantuntijoiden valintaan koko prosessin ajan ja sovitut asiat ovat aina hoituneet täsmällisesti. Saimme Finiteciltä aivan poikkeuksellisen projektin johtamisen luottopelurin, joka hoitaa hommat itsenäisesti ja proaktiivisesti, ilman manageerausta. Kiitokset!”

Marko Paassilta
Manager, IT Infrastructure Services
Valmet