22.09.2017

Vallila

Järjestelmäasiantuntija

Haemme SOK:lle kokenutta Järjestelmäasiantuntijaa raportoinnin ja talouden suunnittelun alueelle.

Yritys on erittäin mielenkiintoisessa murrosvaiheessa ja vastuualueesi tarjoaa näköalapaikan talouden suunnittelun ja raportoinnin alueelle. Vastuullasi on monipuolinen kokonaisuus sekä liiketoiminnan että IT:n näkökulmasta. 

Kuvaus:

Vastuullesi kuuluu talouden suunnittelu- ja raportointijärjestelmään liittyvien integraatioiden ylläpito ja kehitys. Tehtäviisi kuuluu nykyisen IBM maailmaan pohjautuvan ympäristön (IBM DB2, IBM DataStage, IBM Cognos TM1) ylläpitotyöt. Nykyinen ympäristö on muutoksen alla ja tulee siirtymään vaiheittain SAP:iin (SAP BW/BO, SAP HANA). Tähän liittyy olennaisena osana myös talouden raportoinnin kehittäminen ja taustastasi riippuen pääset myös mukaan talouden alueen SAP-kehityshankkeisiin. Integraatiot ovat olennaisessa osassa työnkuvaasi.

Vaatimukset:

  • Voit olla taustaltasi SAP raportointipainotteinen, mutta kiinnostunut oppimaan ja toimimaan IBM ympäristössä

tai

  • Voit olla taustaltasi IBM raportointimaailman konkari, etenkin integraatiot olennaisessa osassa (IBM:n DataStage & SQL, mielellään myös IBM Cognos TM1), mutta innostunut oppimaan tulevaisuudessa lisää SAP:ista

Henkilönä olet tarkka ja omaat diplomaattisen ja oma-aloitteisen työskentelyotteen. Haluat toimia muuttuvassa ympäristössä ja olet innostunut oppimaan uutta. Sinulla on sujuva suomen- ja englanninkielen taito.

Hae tehtävään mahdollisimman pian ja viimeistään 6.10.2017.

Liitäthän hakemukseesi:

  • CV:n
  • palkkatoiveesi
  • kuvauksen tehtävään soveltuvuudesta
  • 2 referenssiä
Kaikki avoimet paikat

Järjestelmäasiantuntija

Alkaa: sopimuksen mukaan
Kesto: vakituinen työtehtävä
Työn sijainti: Vallila
Rooli: Järjestelmäasiantuntija  
Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Ref.nro: 4185
Kontakti: Leena Lassus
Sähköposti: leena.lassus@finitec.fi
Puhelin: +358 40 7060187

Kaikki avoimet paikat