10.09.2018

Tampere / remote

Software Architect

Teollisuusalan asiakkaamme etsii kokenutta softa-arkkitehtiä prosessiautomaatioprojektiinsa. Työskentelet osana 5-6 hengen tiimiä, jossa tehtävänäsi on suunnitella teollisuuden prosessiautomaatiotuotteiden kokonaisuutta softa-arkkitehdin roolissa. Tulet toimimaan linkkinä niin tuotehallinnan, liiketoiminnan, asiakasrajapinnan kuin kehitystiimin välillä ja huolehdit muun muassa siitä, että eri sidosryhmiltä tulevat toiveet saadaan taipumaan koodiksi.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on kokemusta laajoista sovellusympäristöistä ja olet ollut tekemisissä web-sovellusten ja niiden arkkitehtuurin kanssa. Eduksi on myös aiemmat projektit käyttöoikeuksien ja autentikoinnin parissa.

Käytetyt teknologiat:

  • Javascript/angular
  • Node.js
  • AWS

Tehtävässä pääset työskentelemään uuden softan kehittämisen parissa, ja rooli tarjoaa varmasti haastetta ja monipuolisia kehittymismahdollisuuksia tekijälleen. Työ sijaitsee Tampereella, mutta osittaiset etätyöt ovat mahdollisia päästyäsi alkuun. Työ edellyttää sujuvaa kommunikointia suomeksi.

Mikäli kiinnostuit, olethan pikimmiten yhteydessä Miljaan ja liität mukaan hakemukseesi CV:n, tuntihintasi, käytettävyytesi sekä 2 suosittelijan tiedot.

Kaikki avoimet paikat

Software Architect

Alkaa: asap
Kesto: 6 months (+ option for extension)
Työn sijainti: Tampere / remote
Rooli: Architect
Työsuhde: Sopimustyö

Ref.nro: 4506
Kontakti: Anna Eronen
Sähköposti: anna.eronen@finitec.fi
Puhelin: +358 40 522 3928

Kaikki avoimet paikat