24.09.2018

Helsinki

Sovellusarkkitehti (HR)

Asiakkaamme etsii tietohallinnon tiimiinsä HR sovellusarkkitehtia vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Vastuullasi on HR & työvoimanhallinnan järjestelmien sovellusarkkitehtuurin kehittäminen ja ylläpito. Keskeiset tehtäväsi liittyvät erilaisiin, laajoihinkin kehityshankkeisiin, joiden lisäksi huolehdit oman vastuualueesi järjestelmien pienkehityksestä ja ylläpidosta. Toimit myös kontaktina ulkoisten toimittajien suuntaan esimerkiksi vaatimusmäärittelyn ja jatkuvien palveluiden sovellustuen tiimoilta.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulla on

  • hyvät tekniset taidot yhdistääksesi suuria järjestelmiä toisiinsa huolehtien niiden toimintavarmuudesta,
  • kokemusta HR-prosesseista ja järjestelmistä (mieluusti SAP Success Factors HCM sovelluksista),
  • kokemusta työvoimanhallinnan prosesseista sekä järjestelmistä,
  • ymmärrystä liiketoimintaprosesseista ja niihin liittyvistä käyttäjätarpeista,
  • proaktiivinen, rohkea ja itsenäinen ote tarttua haasteisiin ratkaisukeskeisesti sekä
  • paineensietokykyä ja taitoa priorisoida asioita.

Eduksi katsotaan myös aikaisempi osaaminen toiminnanohjauksen järjestelmistä. Sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot sekä uteliaisuutta ja rohkeutta viedä asioita eteenpäin. Määrätietoisen asenteesi ja ongelmanratkaisukykysi avulla löydät ongelmiin parhaat ideat ja ratkaisut, jotka osaat myydä liiketoiminnalle sekä muille yhteistyötahoille.

Olet osa pientä arkkitehtitiimiä, jossa työskentelet itsenäisesti oman tonttisi asiantuntijana. Sinulla on kuitenkin tiimisi ja muiden sidosryhmien tuki, ja sinulle on luontevaa ja mielekästä toimia yhteistyössä niin ulkoisten kuin sisäisten sidosryhmien kanssa.

Pääset osaksi viihtyisää ja rentoa työyhteisöä, jossa panostetaan henkilöstön viihtyvyyteen ja kokemukseen. Olet mukana kehittämässä kiertotalouden tulevaisuutta ja siihen liittyviä trendejä organisaatiossa, jossa digitalisaation tavoitetaso on korkealla. Olet valmis tarttumaan vastuulliseen rooliin, jossa sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä modernin ja kehittyvän arkkitehtuurin sekä useampien liiketoiminta-alueiden parissa. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, ja sinulla on lisäksi joustava etätyömahdollisuus. Työsuhde-etuihin kuuluu tuki vapaa-ajan liikunta- sekä kulttuuriharrastuksille, minkä lisäksi hyvinvoinnistasi ja terveydestäsi huolehditaan työterveyshuollon sekä sairauskassan voimin.

Kuulostaa mielenkiintoiselta, eikö?
Mikäli kiinnostuit, olethan pikimmiten yhteydessä milja.usva@finitec.fi.

Kaikki avoimet paikat

Sovellusarkkitehti (HR)

Alkaa: sopimuksen mukaan / asap
Kesto: vakituinen
Työn sijainti: Helsinki
Rooli: Sovellusarkkitehti (HR)
Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Ref.nro: 4516
Kontakti: Milja Usva
Sähköposti: milja.usva@finitec.fi
Puhelin: +358 40 777 3139

Kaikki avoimet paikat