14.12.2018

Vantaa, Jyväskylä, Kuopio tai Seinäjoki

Azure developer

Asiakkaamme etsii kolmea Azure developeria toteuttamaan projektia ison suomalaisen kaupungin vesiyhtiölle. Tässä projektissa tulet kehittämään markkinoiden johtavaa asiakaspalvelu -ja laskutuspalvelinjärjestelmää, mutta työnkuvaan kuuluu myös rinnalla pyörivien projektien kehitystyöt. Projektit toteutetaan uusilla teknologioilla, joten pääset kehittämään myös omaa osaamistasi.

Kuka olet?

Olet aktiivinen koodin vääntäjä, joka toimii sujuvasti ketterien menetelmien maailmassa. Toivomme, että sinulla olisi osaamista tietokannasta, raportoinnista tai käyttöliittymistä. Tärkeintä kuitenkin on, että Azure ympäristö on sinulle tuttu. Olet myös itsevarma Jiran käyttäjä. Tekniset avainsanat ovat MS Azure, SQL Server, SSIS, Visual Studio, C#, ASP.NET MVC, TypeScript, Entity Framework, Jira, Git, Confluence sekä Teams, Jos sinulla on toimialatuntemusta energia-alalta, se olisi sinulle eduksi.

Työtä pystyt tekemään Kuopiossa, Jyväskylässä, Seinäjoella tai Vantaalla. Myös etätyö onnistuu.

 

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, otathan yhteyttä pikaisesti Tessa Yangiin. Liitätähän viestiisi mukaan tuntihintasi, käytettävyytesi, CV sekä missä kaupungissa voisit tehdä töitä.

Kaikki avoimet paikat

Azure developer

Alkaa: 01/2019
Kesto: 1 vuosi
Työn sijainti: Vantaa, Jyväskylä, Kuopio tai Seinäjoki
Rooli: Developer
Työsuhde: Sopimustyö

Ref.nro: 4569
Kontakti: Tessa Yang
Sähköposti: tessa.yang@finitec.fi
Puhelin: +358503419308

Kaikki avoimet paikat