05.03.2019

Helsinki

Test Automation Competence Developer

Asiakkaamme etsii huippuosaajaa auttamaan yhtiön testaus- ja laadunvarmistuskompetenssin kehittämisessä. Toimeksiannon tavoitteena on auttaa asiakkaan kompetenssiyksikköä kehittämään testauskyvykkyyttä rakentamalla mallit, prosessit, työkalut ja ohjelmistokoodi, jolla järjestelmäkokonaisuuksien palveluja voidaan virtualisoida testausprosessien kehittämiseksi ja palautesyklin nopeuttamiseksi.

Työskentelet testiautomaatiotuoteomistajan ja hänen tiiminsä kanssa.

Ymmärrät testauspyramidin eri osa-alueet, niiden reunaehdot sekä vaatimukset, ja osaat ottaa huomioon sekä kuormitustestauksen että tietoturvan tuomat omat erityispiirteet testauksen kokonaisuuteen.

Suunnittelet ja rakennat työkaluja, palveluita sekä kyvykkyyksiä riippumattoman ja rinnakkaisen testaamisen mahdollistamiseksi.

Tässä muutama esimerkki ratkaistavista pulmista, joiden kanssa tulet työskentelemään:

1) Ulkoisten palvelujen virtualisointi, mocking, ja käyttö testiympäristöissä sekä ohjelmistokehityksessä. Asiakkaan järjestelmät ja digitaaliset palvelut integroituvat laajaan kirjoon erilaisia ulkoisia palveluita. Nämä palvelut tulisi tarjota ohjelmistokehityksen tiimien käyttöön virtualisoituina tai konfiguroitavina mock serviceinä. Liityntäpinnat ovat tässä kategoriassa pääosin RESTful API -toteutuksia.

2) Sisäisten palvelujen virtualisointi, mocking, ja käyttö testiympäristöissä sekä ohjelmistokehityksessä. Asiakkaalla on sekä kehityksessä että tuotannossa useita järjestelmiä ja palveluita, joita tarvitaan ohjelmistokehityksessä. Nämä palvelut tulisi tarjota ohjelmistokehityksen tiimien käyttöön virtualisoituina tai konfiguroitavina mock serviceinä.

3) Ohjelmistokehitystiimien testaustyökalupaketin kehittäminen. Autat sujuvoittamaan tiimien tuotekehitysponnisteluja ja nostamaan tuottavuutta viemällä heidän käyttöönsä parhaita käytäntöjä, työkaluja ja palveluja testauksen ekosysteemistä.

Tehtävässä onnistuminen vaatii laaja-alaista osaamista sekä testauksen että ohjelmistokehityksen alueilta. Ideaali tekijä on liikkeellä "can-do" -asenteella ja etsii sekä toteuttaa sopivimman ratkaisun kuhunkin pulmaan.

Työ tehdään asiakkaan toimipisteessä Helsingissä.

Toimeksianto kestänee näillä tiedoilla vuoden 2019 loppuun.

Kaikki avoimet paikat

Test Automation Competence Developer

Alkaa: ASAP
Kesto: vuoden 2019 loppuun
Työn sijainti: Helsinki
Rooli: Test Automation Competence Developer
Työsuhde: Sopimustyö

Ref.nro: 4634
Kontakti: Markku Seraste
Sähköposti: markku.seraste@finitec.fi
Puhelin: +358 400 903 544

Kaikki avoimet paikat