13.08.2019

Helsinki

Testiautomaatio-asiantuntija

Tehtävän kuvaus

Aktia Pankki etsii innostavaan ja rentoon työyhteisöönsä testiautomaatio-asiantuntijaa vahvistamaan testaustiimiään. Toimit laadunvarmistuksen eri osa-alueilla. Päätehtäväsi on selainpohjaisten sovellusten, APIrajapintojen, testausautomaation ja suorituskykytestauksen kehitysvastuun ottaminen. Roolisi on itsenäinen ja pääset ottamaan vastuuta oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan testausautomaation ja suorituskykytestauksen suunnittelusta.

Hakemamme henkilö on innokas uuden oppija. Olet käytännönläheinen ja teet suunnittelun lisäksi mielellään myös kädet savessa töitä. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja toimit sujuvasti eri tiimien kanssa. Pärjäät työssä jos olet kokenut digitaalisten palveluiden testauksen automatisoinnissa ja suorituskykytestauksessa. Hallitset Robot Frameworkin sekä skriptauksen ja/ tai ohjelmoinnin (esim. Python, Java).

Arvostamme myös kokemusta pankkijärjestelmien testauksen automatisoinnista ja testidatan hallinnasta.

Oletko valmis haasteeseen? Tässä olisi sinulle mahdollisuus. Tule mukaan tiimiin, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan!

Hae tehtävään mahdollisimman pian.

Liitäthän hakemukseesi:

  • ansioluettelosi  
  • palkkatoiveesi
  • irtisanomisaikasi  
  • kuvauksen tehtävään soveltuvuudestasi  
  • 2 referenssiä

Aktia on maamme suurimpia suomalaisessa omistuksessa olevia finanssikonserneja. Konserni tarjoaa asiakkailleen yksilöllisiä ratkaisuja laajasta pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälityspalvelujen valikoimastaan. Aktialla on yli 350 000 asiakasta, joiden palvelusta noin 50 konttorissa, internetissä ja puhelimitse vastaa lähes 1 000 aktialaista. Haluamme tarjota henkilöstöllemme monipuolisen työpaikan, jossa vallitsee työnilo, jossa jokaista työntekijää kunnioitetaan ja jossa kaikilla on mahdollisuus kasvaa ja kehittää osaamistaan. Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Aktian osakkeet noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Kaikki avoimet paikat

Testiautomaatio-asiantuntija

Alkaa: sopimuksen mukaan
Kesto: vakituinen
Työn sijainti: Helsinki
Rooli: Testiautomaatio-asiantuntija
Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Ref.nro: 4639
Kontakti: Anuliina Hietamies
Sähköposti: anuliina.hietamies@finitec.fi
Puhelin: +358406722672

Kaikki avoimet paikat