02.05.2019

Espoo

IT-Arkkitehti/Ratkaisuarkkitehti

Haemme finanssialan asiakkaallemme kokenutta ratkaisuarkkitehtiä. Tulet osaksi vajaan kymmenen hengen arkkitehtitiimiä ja oma vastuualueesi on tietovarastoinnin, raportoinnin ja analytiikan arkkitehtuurien kehittäminen. Tulet toimimaan tiiviisti eri sidosryhmien kanssa liiketoiminnasta toimittajaympäristöön. Ratkaisuarkkitehtinä pääset mukaan strategisessa roolissa vakavaraisen yrityksen mielenkiintoiseen murrosvaiheeseen!

Hakemamme ratkaisuarkkitehti on proaktiivinen, oppiva ja ratkaisukeskeinen tekijä, jolla on vastaavaa arkkitehtikokemusta ja hallitsee helposti isot kokonaisuudet. Työt tehdään suomen ja englannin kielellä ketterästi ja projektiluonteisesti. Hyötyä tehtävässä on tietovarastointiratkaisuiden, raportointivälineiden, analytiikkaratkaisuiden, Big data- ja IoT -ratkaisuiden, pilvipalveluiden, ETL- ja ELT-ratkaisuiden osaamisesta ja aiemmasta kokemuksesta finanssialalta.

Tule mukaan osaksi ison yrityksen arkkitehtitiimiä vastuulliseen rooliin!

Hae tehtävään anuliina.hietamies@finitec.fi Laita hakemuksen ja cv:n lisäksi kahden suosittelijan tiedot ja palkkatoive.

Kaikki avoimet paikat

IT-Arkkitehti/Ratkaisuarkkitehti

Alkaa: sopimuksen mukaan
Kesto: vakituinen
Työn sijainti: Espoo
Rooli: Ratkaisuarkkitehti
Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Ref.nro: 4662
Kontakti: Anuliina Hietamies
Sähköposti: anuliina.hietamies@finitec.fi
Puhelin: +358406722672

Kaikki avoimet paikat

We're hiring!

Katso avoimet paikat värikkäässä voittajajoukkueessamme Join Us -sivuilta.
Join Us