20.06.2019

Helsinki

Projektipäällikkö (Finance ERP)

Projektipäällikkö (Finance ERP)

Asiakkaamme etsii kokenutta projektipäällikköä taloushallinnon ERP-projektiin. Projektissa otetaan käyttöön pilvipohjainen taloushallinnon järjestelmä, joka mahdollistaa talousprosessien modernisoinnin, automatisoinnin ja standardoinnin niin talouden back-office prosessien kuin raportoinnin osalta.   

Projektipäällikön roolissa vastuullasi on liiketoiminnasta tulevien vaatimusten koordinointi ja määrittely, kehittäminen ja uuden järjestelmän implementointi. Käytännössä luot projektille suunnitelman (scope, tuotokset, organisaatio ja resursointi, aikataulu, riippuvuudet, riskit jne), seuraat ja valvot projektin etenemistä ja kustannuksia sekä osallistut koulutuksiin ja viestintään. Olet osa taloustiimiä ja työskentelet läheisesti liiketoiminnan, ICT organisaation ja implementointikumppanien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta vahvaa kokemusta niin taloushallinnosta kuin ERP-projektien läpiviennistä. Tunnet taloushallinnon prosessit läpikotaisin myös liiketoiminnan näkökulmasta. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot, kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ja olet luonteva esiintyjä. Työtavoiltasi olet proaktiivinen, positiivinen, joustava ja sinnikäs. Eduksi luetaan kokemus isoissa organisaatioissa toimimisesta ja logistiikkaprosessien tuntemus.   

Tehtävä alkaa joustavasti sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä. Projektin alkuvaiheessa voi aloittaa hieman pienemmällä tuntimäärällä ja syksyn aikana tarve tulee kasvamaan todennäköisesti täysipäiväiseksi. Projektin lopussa tuntimäärät olisivat jälleen pienempiä. Projektin kesto on kokonaisuudessaan noin 2 vuotta.

Mikäli kiinnostuit, niin olethan pikaisesti yhteydessä tiina.honkiniemi@finitec.fi.

Kaikki avoimet paikat

Projektipäällikkö (Finance ERP)

Alkaa: sopimuksen mukaan
Kesto: n. 2 vuotta
Työn sijainti: Helsinki
Rooli: Projektipäällikkö
Työsuhde: Sopimustyö

Ref.nro: 4679
Kontakti: Tiina Honkiniemi
Sähköposti: tiina.honkiniemi@finitec.fi
Puhelin: +358 40 844 4228

Kaikki avoimet paikat

We're hiring!

Katso avoimet paikat värikkäässä voittajajoukkueessamme Join Us -sivuilta.
Join Us