15.08.2019

Helsinki

Data-arkkitehti

Etsimme sinua, kokenut data-arkkitehti, mukaan rakentamaan globaalille asiakkaallemme tiedolla johtamisen tiekarttaa. Tehtävänäsi on auttaa liiketoimintaa tukevien teknisten ratkaisujen suunnittelussa sekä toteutuksessa. Vastuualueeltasi löytyy esimerkiksi tietovarastointiin, datan mallinnukseen ja datan integraatioihin liittyviä kokonaisuuksia.

Sinulla on aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja osaat selkeästi kommunikoida arkkitehtuuritason tekniset ratkaisut sekä liiketoiminnan että IT:n suuntaan.  Arvostamme aiempaa kokemusta valmistavan teollisuuden IT-toiminnoista sekä kokemusta liiketoimintavaatimusten perusteella tehtävästä informaation mallinnuksesta. Ymmärrät dataputkien sielunmaisemaa ja osaat tarvittaessa myös käsitellä dataa. Tehtävässä onnistumista auttaa aiempi kokemus ETL/ELT-osaaminen sekä mahdollisesti myös nykyaikaisen pilviarkkitehtuurin ymmärtäminen. 

Toimeksianto alkaa elokuun aikana jatkuen vuoden loppuun asti, mutta jatkuu todennäköisesti pidempään. Työpiste sijaitsee Helsingissä, tarvittaessa voit tehdä pari etätyöpäivää viikossa. Satunnainen matkustaminen on mahdollista ja työkielenä on englanti.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi viipymättä osoitteeseen teppo.martinsuo@finitec.fi

Kaikki avoimet paikat

Data-arkkitehti

Alkaa: Elokuu 2019
Kesto: 31.12.2019 (jatko-optio)
Työn sijainti: Helsinki
Rooli: Arkkitehti
Työsuhde: Sopimustyö

Ref.nro: 4734
Kontakti: Teppo Martinsuo
Sähköposti: teppo.martinsuo@finitec.fi
Puhelin: +358 40 756 7042

Kaikki avoimet paikat