22.08.2019

Vantaa

Graafinen suunnittelija

Asiakkaamme dokumentointitiimissä on avoinna graafisen suunnittelijan (infografiikka) rooli. 

Tiimin tehtävänä on tuottaa visuaalisesti näyttävää ja informatiivista asiakasdokumentaatiota yrityksen uusille tuotteille. Dokumentaatio pitää sisällään kaiken esitteistä, tuotemanuaaleista ja julisteista aina videomuotoisiin ohjeisiin. Lisäksi tavoitteena on myös integroida mahdollisimman paljon ohjeistusta suoraan tuotteiden ohjelmistoihin, tuotteisiin itseensä sekä pakkauksiin. 

Graafikkona tehtävänäsi on tuottaa informatiivista ja visuaalista materiaalia yrityksen tuotteiden elinkaaren eri vaiheisiin ostamisesta käyttöönottoon ja huolto- ja päivitystilanteisiin. Työskentelet osana dokumentointitiimiä ja suunnittelette yhdessä UX-suunnittelijan ja dokumentointiasiantuntijan kanssa asiakasdokumentaation kokonaisuutta. 

Sinulla on aiempaa kokemusta erilaisten dokumenttien visualisoinnista ja kenties myös teknisestä kirjoittamisesta. 3D-osaaminen lasketaan ehdottomasti eduksesi samoin kokemus videoiden kuvauksesta ja suunnittelusta. Innostut ideoinnista ja pystyt visualisoimaan myös muiden idearaakileet selkeään muotoon.    

Toimeksianto alkaa mahdollisimman pian ja on kokoaikainen kestäen vähintään vuoden 2019 loppuun saakka, mahdollisesti kauemminkin. Työpaikka sijaitsee Vantaalla toimivien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydenotot sähköpostilla osoitteeseen teppo.martinsuo@finitec.fi

Kaikki avoimet paikat

Graafinen suunnittelija

Alkaa: ASAP
Kesto: 31.12.2019 (jatko-optio)
Työn sijainti: Vantaa
Rooli: Graafikko
Työsuhde: Sopimustyö

Ref.nro: 4774
Kontakti: Teppo Martinsuo
Sähköposti: teppo.martinsuo@finitec.fi
Puhelin: +358 40 756 7042

Kaikki avoimet paikat