27.08.2019

Espoo

Senior Project Manager

eCraft hakee vakituiseen työsuhteeseen kokenutta projektipäällikköä vahvistamaan liiketoimintansa kasvua.

Päätehtäväsi on johtaa isojen asiakkuuksien projekteja Microsoft Dynamics 365 -ympäristössä, jossa pääset hyödyntämään vankkaa projektijohtamisen osaamistasi kokonaisvaltaisten ERP-ratkaisujen parissa. Hankkeisiin pääset mukaan heti alusta alkaen, sillä tulet osallistumaan vahvasti jo PreSales-vaiheeseen. Ja jos kiinnostusta ja intoa riittää, voit antaa oman panoksesi projektityömallien ja prosessien kehittämiseen.

Hakemamme henkilö on hankkinut kokemuksensa laajoista ja toiminnallisuuksiltaan kattavista ERP-projekteista, joissa teknologiana on ollut MS D365 tai MS Dynamics AX. Myös SAP ja Oracle projektikokemus on erinomainen tausta tähän rooliin. Sinulla on vahvan projektijohtamisen lisäksi ERP-prosessiosaamista ja ymmärrät maailmaa myös ERP:n ulkopuolelta, miten siihen integroidutaan ja mitä esimerkiksi raportoinnilta odotetaan. Arvostamme pakettiratkaisutoimitusten lisäksi kokemusta kustomoinnista, joka varmistaa ratkaisun sopivuuden ja käytettävyyden parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaalle. Jos vielä tunnet valmistavaa teollisuutta, projektiteollisuutta tai energiasektoria, voit olla hakemamme henkilö.

Sinulla on hyvät yhteistyö- ja neuvottelutaidot, kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi, ja olet luonteva esiintyjä. Työtavoiltasi olet proaktiivinen, positiivinen, joustava ja sinnikäs. Johdat ja varmistat projektin etenemisen varmalla otteella. Sinulla on tervettä itseluottamusta, pidät pääsi kylmänä etkä jäädy tiukoissakaan tilanteissa. Olet skarppi tyyppi, joka löytää ratkaisut myös haastavissa käänteissä ja toimittaa projektit loppuun asti yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa.

Projektipäällikköä haetaan ensisijaisesti Espoon toimipisteeseen, myös Tampere on mahdollinen.

Hae tehtävään mahdollisimman pian sähköpostitse tiina.honkiniemi@finitec.fi. Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi, palkkatoiveesi ja irtisanomisaikasi.

 

eCraft on kansainvälisesti palkittu IT-talo, joka työllistää yli 280 asiantuntijaa Espoossa, Tampereella, Vaasassa, Turussa sekä Malmössä. Yritys on Suomen suurin Microsoft Dynamics -toimittaja sekä johtava Adaptive- ja Qlik-konsultointitalo. eCraft haluaa olla paitsi asiakkaidensa tulevaisuuden bisneksen mahdollistaja, mutta myös työpaikka, jossa panostetaan ihmisten osaamisen kehittämiseen ja hyvinvointiin.

Kaikki avoimet paikat

Senior Project Manager

Alkaa: sopimuksen mukaan
Kesto: vakituinen
Työn sijainti: Espoo
Rooli: Projektipäällikkö
Työsuhde: Vakituinen työsuhde

Ref.nro: 4780
Kontakti: Tiina Honkiniemi
Sähköposti: tiina.honkiniemi@finitec.fi
Puhelin: +358 40 844 4228

Kaikki avoimet paikat